Loreen,sutra novosti;)? Mozda i kod tebe bude brzo nesto novoga. Ja sam u srijedu. Al mi nece raditi uzv a bas bi voljela znat kolko smo napredovali od 35 tj. Pa cu se krajem tj narucit kod svog privatnika.
Ma kod mene moze bit samo slom zivaca ako se ne naspavam
Javim vam se sutra curke. Lipo spavajte
Kod mene svaki dan iz lijeve curi tekućina. Već mi je dosadilo mijenjati potkušulje, a nekako mi blesavo korisiti one jastučiće. Nema toga sad baš toliko.
baby.love zavidim ti! Sretno!
Kod mene svaki dan iz lijeve curi tekućina. Već mi je dosadilo mijenjati potkušulje, a nekako mi blesavo korisiti one jastučiće. Nema toga sad baš toliko.
baby.love zavidim ti! Sretno!
Cek,vama svima nesto curi iz bradavica osim meni,ili?Meni apsolutno nista,budu nekad bjelkaste malo na vrhovima i to je to ali ni u prvoj trudnoci mi nije nista curilo prije poroda a drugii dan mi nadoslo mlijeka za izvoz!Tako da za to nebrinem!
I meni curi na dane, nadam se da je to dobar znak i da nece biti problema nakon poroda. P.s. ja sam se vratila s ctg-a upravo. Nalaz odlican, cura aktivna, a od trudova ni T...
I meni curi na dane, nadam se da je to dobar znak i da nece biti problema nakon poroda. P.s. ja sam se vratila s ctg-a upravo. Nalaz odlican, cura aktivna, a od trudova ni T…
Ah...prica mojih pregleda!
Ma nema veze,nek je ctg bez trudova i bebe aktivne!!Ja sam jucer nakon ctg-a bez trudova na kojem je malac skakao kao blesav pa je ono cudo stalno pistalo,cekala pregled i nakon mene je na ctg isla zena koja je samnom u terminu,prica prije toga kako joj se dan prije beba uopce nije javljala,svega dva puta i to slabasno,da je vec htjela na hitnu ici...itd...I stavi nju sestra na ctg,ono nista,niti cuje otkucaje,nit trudova,trazi po trbuhu,zena se vec uplasila a bome i ja sa njom,e sva sam se najezila!Dosao dr do njih i nadje bebu u sekundi!Eeee de zamislite,ja bi zamrla!

Uf, užas. Moj se umiri na sat vremena pa me već uhvati briga
Meni curi iz lijeve još od 27. tjedna. Prvo je bilo povremeno, a sad je svaki dan zadnjih desetak dana.
Užas! Meni je prestrasno kad je duze vremena mirna pa se odmah zamislim pa je diram da se javi. Iskocila bih iz koze da sam na njezinom mjestu bila

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji