Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    02. Ožujak 2015. 23:38

sretno baby 

tanja24
    02. Ožujak 2015. 23:47

Loreen,sutra novosti;)? Mozda i kod tebe bude brzo nesto novoga. Ja sam u srijedu. Al mi nece raditi uzv a bas bi voljela znat kolko smo napredovali od 35 tj. Pa cu se krajem tj narucit kod svog privatnika.

• Loreen
    03. Ožujak 2015. 00:04

Ma kod mene moze bit samo slom zivaca ako se ne naspavam 

Javim vam se sutra curke. Lipo spavajte

Nixie
    03. Ožujak 2015. 08:52

Kod mene svaki dan iz lijeve curi tekućina. Već mi je dosadilo mijenjati potkušulje, a nekako mi blesavo korisiti one jastučiće. Nema toga sad baš toliko.

baby.love zavidim ti! Sretno!

Poki2
    03. Ožujak 2015. 09:30

I meni curi na dane, nadam se da je to dobar znak i da nece biti problema nakon poroda. P.s. ja sam se vratila s ctg-a upravo. Nalaz odlican, cura aktivna, a od trudova ni T...

Nixie
    03. Ožujak 2015. 09:46

Uf, užas. Moj se umiri na sat vremena pa me već uhvati briga 

Meni curi iz lijeve još od 27. tjedna. Prvo je bilo povremeno, a sad je svaki dan zadnjih desetak dana.

Poki2
    03. Ožujak 2015. 09:47

Užas!  Meni je prestrasno kad je duze vremena mirna pa se odmah zamislim pa je diram da se javi. Iskocila bih iz koze da sam na njezinom mjestu bila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.