Ajde kad stignes napisi malo o osoblju i sl., da se znam pripremit!
Hvala puno cure! Zelim vam svima brz i lagan porod
Antonija, osoblje u vinogradskoj je super! Stvarno se ne mogu ni na koga pozalit. Ja sam bila totalno skepticna jer inace ne vjerujem bas olako ljudima, ali svaki njihov savjet koji sam poslusala mi je itekako pomogao.
Porod mi nije bio lagan, nista se nisam otvarala, a trudovi stigli na minutu. Znaci jedan za drugim, cca minutu traje i odmah ide novi. Otvorena 2 cm. A ja sam htjela tj. prizeljkivala prirodan porod. Moje tijelo jednostavno nije funkcioniralo na nacin na koji inace funkcionira. I rekli su mi da razmislim o epiduralnoj jer bih lako mogla jos 10 sati se tako otvarati. S naglaskom da je odluka moja i da ce postivati stogod ja izaberem. Al vjerujte mi kad vas stisne sat vremena trudova na takvoj razmaku i ne nazire se kraj uzimate sta god. Na kraju nisam imala ni p od prirodnog poroda. Dobila sam i drip za otvaranje, spasmex, dolantin, prokidanje vodenjaka i nalijeganje na trbuh. Iz moje predradjaonske perspektive, koma. Iz radjaonske - spas. Stvarno ne zalim ni za cim, i sretna sam sto je moj curetak dosao ziv i zdrav na svijet

Phived baš razmišljam kako ću pitat danas šta je s tobom :D ajde super, čestitam..krenile smo po redu, pepi14 sada je na tebi sljedecoj red :D
Ja sutra imam zadnju kontrolu prije plodne vode i jedva će čekam da vidim šta će reć...uvik se nadam da će reć porod samo šta nije počeo...heheheh
Phived stvarno si se namucila, al najvaznije je da je cura ziva i zdrava
Izgleda da sam sad ja na redu ako se nista ne dogodi do subote, idem na plodnu vodu
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
Da, to sam se i ja nadala da ce mi rec, kad ono sipak! Ni P od Početka!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji