Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    02. Travanj 2015. 10:04

Ajde kad stignes napisi malo o osoblju i sl., da se znam pripremit!

phived
    02. Travanj 2015. 11:28

Hvala puno cure! Zelim vam svima brz i lagan porod 

Antonija, osoblje u vinogradskoj je super! Stvarno se ne mogu ni na koga pozalit. Ja sam bila totalno skepticna jer inace ne vjerujem bas olako ljudima, ali svaki njihov savjet koji sam poslusala mi je itekako pomogao. 
    Porod mi nije bio lagan, nista se nisam otvarala, a trudovi stigli na minutu. Znaci jedan za drugim, cca minutu traje i odmah ide novi. Otvorena 2 cm. A ja sam htjela tj. prizeljkivala prirodan porod. Moje tijelo jednostavno nije funkcioniralo na nacin na koji inace funkcionira. I rekli su mi da razmislim o epiduralnoj jer bih lako mogla jos 10 sati se tako otvarati. S naglaskom da je odluka moja i da ce postivati stogod ja izaberem. Al vjerujte mi kad vas stisne sat vremena trudova na takvoj razmaku i ne nazire se kraj uzimate sta god. Na kraju nisam imala ni p od prirodnog poroda. Dobila sam i drip za otvaranje, spasmex, dolantin, prokidanje vodenjaka i nalijeganje na trbuh. Iz moje predradjaonske perspektive, koma. Iz radjaonske - spas. Stvarno ne zalim ni za cim, i sretna sam sto je moj curetak dosao ziv i zdrav na svijet 

• Ane12
    02. Travanj 2015. 10:29

Phived baš razmišljam kako ću pitat danas šta je s tobom :D ajde super, čestitam..krenile smo po redu, pepi14 sada je na tebi sljedecoj red :D
    Ja sutra imam zadnju kontrolu prije plodne vode i jedva će  čekam da vidim šta će reć...uvik se nadam da će reć porod samo šta nije počeo...heheheh

Pepi14
    02. Travanj 2015. 12:01

Phived stvarno si se namucila, al najvaznije je da je cura ziva i zdrava 
    Izgleda da sam sad ja na redu  ako se nista ne dogodi do subote, idem na plodnu vodu

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• antonija2
    02. Travanj 2015. 10:36

Da, to sam se i ja nadala da ce mi rec, kad ono sipak! Ni P od Početka!

Mila7
    02. Travanj 2015. 11:03

Phived cestitke od srca. Uzivaj i zelim ti brz oporavak!!

Mila7
    02. Travanj 2015. 11:04

Antonija2 ajd i mene stavi na spisak . Termin mi je 25.04. 

Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI