Ej curke. Dugo me nije bilo jer sam bila u bolnici. Tjedan dana. Mali se nije htio spustit i nakon super brzog induciranog poroda i otvaranja od 1 cm do 10 cm u 7 sati i jos sat ipo dva pokusaja spustanja malo su se odlucili na carski...
I samo cu rec jednu stvar s mog gledista; carski je DNO DNA. Evo prošlo 9 dana a ja još ukomirana više nego u početku samo su me sad i leđa uhvatila bolit i ukočila se... Tako da, guuuurajte sa sto vise snage! Pisat cu u porodima o svom porodu!
Drzite se i UŽIVAJTE ove zadnje dane mira i samoće, moj je srastao sa sisom mi :D
Hahaha Aleksandra daj Bože da tako bude i da barem jedna od nas dvi rodi prije utorka, ali ja za sebe nekako čisto sumnjam...i prvog sam malog prinila 3 dana, a sada isto nemam nikakvih naznaka da bi išta moglo krenit tako da računam da ću u utorak na plodnu vodu, ali tješi me šta sam barem prst otvorena pa će mi je moći pogledat bez problema... :D
E i da, ta otvorenost ti stvarno ništa ne znači, kad te uvate trudovi možeš se zaćas otvorit
Ma znam da nis ne znaci, al kak i sama velis bar se moze plodna voda vidit kad si otvoren, a ovak ne...
Meni je receno da sam malo uloziva..jel to ok, tj jel se moze vidit plodna voda?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
je,je...bitno je iti milimetar samo da si uloživa da se može vidit plodna voda...ali ćim si sad uloživa to znaci da je krenilo lagano otvaranje :)
O pa onda se i ja lagano otvaram, isto idem u utorak pa cu vidjeti sta kqze dokica, danas mi se cijeli dan stomak steže!
=http://lilypie.com]
A kad gledaju plodnu vodu jel me i stavljaju na ctg?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Aleksandra ne nužno, i ne svaki puta, kada oni procjene da je to potrebno...
Evo ja sa pregleda sa dobrim vjestima, kaže ginki da po ctg-u porod samo šta nije počeo, beba se jako umirila, ćak je aktiviralo i dva truda iako ih ja nisam osjetila...Otvorila se još pola prsta, i kaže da bi ćak možda mogla do večeras. Bebac ima 3920 zasada... Ja još u ništa od toga ne virujem dok stvarno ne krene, ali eto, barem je neka nada tu... Držite mi fige da pocne što prije :D
Sortiraj odgovore
Najstariji