Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    02. Travanj 2015. 13:51

Ej curke. Dugo me nije bilo jer sam bila u bolnici. Tjedan dana. Mali se nije htio spustit i nakon super brzog induciranog poroda i otvaranja od 1 cm do 10 cm u 7 sati i jos sat ipo dva pokusaja spustanja malo su se odlucili na carski... 

I samo cu rec jednu stvar s mog gledista; carski je DNO DNA. Evo prošlo 9 dana a ja još ukomirana više nego u početku samo su me sad i leđa uhvatila bolit i ukočila se... Tako da, guuuurajte sa sto vise snage! Pisat cu u porodima o svom porodu! 

Drzite se i UŽIVAJTE ove zadnje dane mira i samoće, moj je srastao sa sisom mi :D

• Ane12
    02. Travanj 2015. 15:06

Hahaha Aleksandra daj Bože da tako bude i da barem jedna od nas dvi rodi prije utorka, ali ja za sebe nekako čisto sumnjam...i prvog sam malog prinila 3 dana, a sada isto nemam nikakvih naznaka da bi išta moglo krenit tako da računam da ću u utorak na plodnu vodu, ali tješi me šta sam barem prst otvorena pa će mi je moći pogledat bez problema... :D
    E i da, ta otvorenost ti stvarno ništa ne znači, kad te uvate trudovi možeš se zaćas otvorit

• antonija2
    02. Travanj 2015. 15:24

Ma znam da nis ne znaci, al kak i sama velis bar se moze plodna voda vidit kad si otvoren, a ovak ne...

Aleksandra2
    02. Travanj 2015. 15:32

Meni je receno da sam malo uloziva..jel to ok, tj jel se moze vidit plodna voda?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    02. Travanj 2015. 15:57

je,je...bitno je iti milimetar samo da si uloživa da se može vidit plodna voda...ali ćim si sad uloživa to znaci da je krenilo lagano otvaranje :)

Leda2
    02. Travanj 2015. 16:25

O pa onda se i ja lagano otvaram, isto idem u utorak pa cu  vidjeti sta kqze dokica, danas mi se  cijeli dan stomak steže!

=http://lilypie.com]

Aleksandra2
    02. Travanj 2015. 18:45

A kad gledaju plodnu vodu jel me i stavljaju na ctg?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    03. Travanj 2015. 10:54

Aleksandra ne nužno, i ne svaki puta, kada oni procjene da je to potrebno...
    Evo ja sa pregleda sa dobrim vjestima, kaže ginki da po ctg-u porod samo šta nije počeo, beba se jako umirila, ćak je aktiviralo i dva truda iako ih ja nisam osjetila...Otvorila se još pola prsta, i kaže da bi ćak možda mogla do večeras. Bebac ima 3920 zasada... Ja još u ništa od toga ne virujem dok stvarno ne krene, ali eto, barem je neka nada tu... Držite mi fige da pocne što prije :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.