Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ane12
    04. Travanj 2015. 15:46

drage moje...
    nisam nažalost rodila, već sam u poslu, čišćenje kuće, pravljenje francuske,ručka itd... baš sam krepana od umora tako da sada ni nebi imala snage rađat :(
    Ali eto, toliko o njihovim prognozama, više ništa ne virujem...
    Aleksandra vidimo se u utorak očito

Aleksandra2
    04. Travanj 2015. 16:39

Ja sam planirala danas sve ukrasit, pocistit.na kraju sam samo polovicno sve napravila..nedaaa mi se nistaaa...niti rodit ne bi danas. Ocu spavat samo. 

Ane polako. ima do utorka. Ja bi na termin lipo da rodin. Neda mi se danas ni sutra. nadam se da je beba poslusna.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    04. Travanj 2015. 17:01

Da se pojadam..danas sam preemotina ajmeee..gledala isus iz nazareta i herod naredi ubit dicu..i ja da cu u plac briznit, al se uspijem suzdrzat. Onda maloprije thompsonova pisma samo je ljubav tajna.. a njega ne mogu smislit, al rici te psime su mi lipe. i sitin se kako to piva.mama neka bolesna svojoj ceri i ajme..suze na oci a u svekrve sam, uspijem odolit...i onda ruza hrvatska...opet mi se place..hahaha..uzas...zanima me dokad cu se uspijevat suzdruavat. inace nisam placipizda.

• Ane12
    04. Travanj 2015. 21:56

Ajme i ja sam preprepreumorna i stvarno nebi imala snage sada ić rodit, napokon sam uspavala malog, sada lipo idem okupat se, oprat kosu i onda spavanac... Jedva čekam leći

mamita13
    04. Travanj 2015. 23:59

Evo mene nije bilo par dana, al nisam
    jos rodila :)
    Phived cestitam na maloj princezi! Uzivajte! :*
    A ja sam bila na pregledu u srijedu, pocela sam se otvarat jos vise a mala je na zadak i dalje! U utorak moram ponovno na pregled, ako se nastavim otvarat, a ona bude na zadak i dalje slat ce me odma na carski da nebi krenila naopako! Zeljno iscekujem utorak da vidim sta ce mi rec! Samo da sve prode u redu!

Leda2
    05. Travanj 2015. 08:42

Drage moje trudnice želim va m Sretan i blagoslovljen Uskrs, lagane porode i zdrave bebice!

Mamita ja isto idem u utorak na pregled jos ne znam kako se bebica okrenula ali mislim da leži popreko i da nije okrenuta, nadam se da nije tako i dda necu morati na carski najradije bi rodila prirodne ali sta se mora nije teško!

=http://lilypie.com]

mamita13
    05. Travanj 2015. 13:19

Sretan Uskrs drage moje! :)

Leda ja bi isto volila prirodno i u pocetku mi je bio sok kad mi je doktor rekao da se pripremim za moguci carski ako se ne okrene, pa sam sad vec se s tim pomirila. Sta mogu. Sve za bebu! 

Aleksandra2
    05. Travanj 2015. 16:06

Sretan Uskrs i od mene!

Meni na gacicama nesto blago rozo..bas svijetlo al opet vidljivo..mozda je to taj cep.

Leda2
    05. Travanj 2015. 17:14

Mamita bitno da su nam bebice dobro Sve cemo izdržati! 

Aleksandra i meni danas neki sluzav iscjedak, bitno da se nesta desava!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.