Jutro trudnice kako ste mi? Naravno da sam cijelu noć imala žgaravicu i to ne znam od čega! E pa sutra ću se najest šunke i francuske taman krepala, ako mi bude zlo bar ću znati od čega!

=http://lilypie.com]
Kod mene nista novo, u utorak slijedeci pregled
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
Da..tolko sam od zgaravice nenaspavana i bezvoljna..uff..jutros prosla, najela se ja sirnice i eto ti je nazaaaaad. Sad ce me i po danu gnjavit.
jucer sam imala lazne trudove, bas bolne. mislila sam da je to to. Trajalo je cilu setnju, amo rec uru vrimena. Cin sam sila, proslo sve. Damn it! Ja se ponadala.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja idem u srijedu na kontrolu, jedva cekam svu onu guzvu i nacekivanje kad ce te prozvat...

A di nam je Ane? Da nije rodila?

drage moje...
nisam nažalost rodila, već sam u poslu, čišćenje kuće, pravljenje francuske,ručka itd... baš sam krepana od umora tako da sada ni nebi imala snage rađat :(
Ali eto, toliko o njihovim prognozama, više ništa ne virujem...
Aleksandra vidimo se u utorak očito
Ja sam planirala danas sve ukrasit, pocistit.na kraju sam samo polovicno sve napravila..nedaaa mi se nistaaa...niti rodit ne bi danas. Ocu spavat samo.
Ane polako. ima do utorka. Ja bi na termin lipo da rodin. Neda mi se danas ni sutra. nadam se da je beba poslusna.

Da se pojadam..danas sam preemotina ajmeee..gledala isus iz nazareta i herod naredi ubit dicu..i ja da cu u plac briznit, al se uspijem suzdrzat. Onda maloprije thompsonova pisma samo je ljubav tajna.. a njega ne mogu smislit, al rici te psime su mi lipe. i sitin se kako to piva.mama neka bolesna svojoj ceri i ajme..suze na oci a u svekrve sam, uspijem odolit...i onda ruza hrvatska...opet mi se place..hahaha..uzas...zanima me dokad cu se uspijevat suzdruavat. inace nisam placipizda.

Ajme i ja sam preprepreumorna i stvarno nebi imala snage sada ić rodit, napokon sam uspavala malog, sada lipo idem okupat se, oprat kosu i onda spavanac... Jedva čekam leći
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji