mene je jucer ginekologica ubila u pojam kad je rekla da sam zatvorena, tj nesto malo uloziva pa da cu vjerojatno prinit. Sad sam tuzna. Prinesem li beba ce inat 100kg. ko ce to rodit kad vec sad ima 4,200kg. Smrc.. morat cu vjezbat od danas da se pocmem otvarat ako to uopce utjece. Ja sam bila uvjerena da sam se otvorila i da cu do termina vec rodit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pa tak sam i ja ocekivala da cu pred termin bit vec na velko otvorena, a kad ono bas nis, samo uloziva za jagodicu
ti imas par dana vise od mene do trrmina. Mozda se i otvoris do slijedeceg pregleda. Drzin fige. ;) Meni je u pon termin. Onda svako malo ic gledat plodnu vodu. Aaaa..mislila sam da necu bit jedna od tih hahaha..
Ma i mi da javimo nekome da sam rodila ne bi vjerovali kad stalno nekuda pičim! Danas bila kod frizera 3 i po sata bez problema, gosti mi se najavljuju normalno za subotu, inače je to tradicija da se od mm bratići skupe kod nas večer prije Usrska i na Badnjak, što mi je super! Ali nitko od njih nije pomislio da mi je možda teško jer su navikli na to da sam žilava!
=http://lilypie.com]
Pa dobro, ja se isto druzim, setam idem po slavljima...
ja isto jedva cekam rodit, dosta je bilo... aj priznajem da mi se zuri jedino zbog tog sta je beba svakim danom sve veca..inace bi mogla izdrzat tjedan vise.
Mene nesto muci..ugl ako ko zna jel ultrazvuk pikaze ako nesto nije u redu s bebom. Tipa cerebralna paraliza il nesto tako
Sortiraj odgovore
Najstariji