Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    01. Travanj 2015. 15:11

Al ne vidim razlog cemu razmisljat o tome?!

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 15:32

A eto..mislim bzvz jel se vidi s bebon jel sve ok il mogu bit iznenađenja.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    01. Travanj 2015. 15:57

Nis ti ne brini, rodit ces uskoro velku i zdravu bebu i sve ce bit ok!

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 18:26

Ma e. I meni svasta padne na pamet. Koa sam vas sad umela s tim. Sorry

• Ane12
    01. Travanj 2015. 19:07

Aleksandra jeli ideš u ponediljak na plodnu vodu ili u utorak pošto je praznik u ponediljak? jer ako ideš u utorak, onda ćemo skupa :D
    i za bebicu se ne brini, bit će živa, zdrava i velika :D

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 19:25

A jeliii? U ut mi je receno. Onda cemo ss vidit. spominjala mi je od 8 do 10 ja mislim da se to ide? Jel tako?

• Ane12
    01. Travanj 2015. 19:30

Je,je...inaće se ide na dan termina ali kako je u ponediljak praznik onda ti je reklo u utorak, a meni je termin u utorak tako da ću i ja tada...kažu da je najbolje doć ujutro u 8 , ali pripremi se na čekanje, prija mi je neki dan čekala od 8-13 :P ajde možemo se upoznat pa si skratit vrime,  :D ne znam oćeš ić sama ili s nekim?

Aleksandra2
    01. Travanj 2015. 20:45

A jel? Takvi red. Uff..onda cu morat u 8 odma. Ic cu s muzem; al ne znam da ce on moc do 1 stat zbog posla. Vidit cemo. Upoznat cemo se onda, pa ce vrime brze proc.

phived
    02. Travanj 2015. 01:38

Drage moje, evo da vam javim da se moja princeza rodila na 1. april u pola 8 ujutro, 3600 teska i 51 duga  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.