Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    31. Ožujak 2015. 20:24

O pa Aleksandra imaš pravu bebicu, ja idem opet u utorak pa se nadam da ce mi onda reci težinu, jučer me nije dokica gledala na UZV!

=http://lilypie.com]

• luce996
    01. Travanj 2015. 01:16

Meni je termin 29.4. Ali imam bh kontrakcije svaki dan satima, trbuh mi je stalno tvrd kao kamen imam osjecaj da necu jos dugo...

• antonija2
    01. Travanj 2015. 09:29

Dobro jutro, vidim sve jos spavate il ste otisle u rodiliste?! Necu valjda ja sama ostat?! 

Leda2
    01. Travanj 2015. 09:35

Jutro, ne spavamo, evo ja Poranila kod frizera! Noćas sam spavala cijelu noc bez žgaravica, možda su bademi pomogli,  samo jednom bila na WC-u!
    Probudila se sretna, nakon frizera u đir i na kavu, ručak mi je skuhan pa šteta ne iskoristit dan.

=http://lilypie.com]

• antonija2
    01. Travanj 2015. 09:39

Ma ja sam ko tenk, kad se zalegnem nemrem se vise ni pomaknut, tak da mi je lakse kad sjedim ili stojim. Navecer znam da me ceka mučenje jer me sve boli pa ne volim niti spavanje...

Sara9
    01. Travanj 2015. 09:57

cureee koliko vas je rodilo dok me nije bilo? :D Jutros su mi muž i mama uvalili ocu bazu da sam rodila 

• Ane12
    01. Travanj 2015. 10:38

Jutro cure!!!
    I ja noćas prvi put nakon dugo vrimena lipo spavala, ali prije toga sam se sinoć ispovračala, ako slučajno pojedem nešto iza 6 sati naškodi mi samo tako...
    Jutros sve mirno samo što sa bebac smiria dosta...baš bi bila fora da koja od nas danas ode rodit, meni stvarno više niko nebi virova...hehehehe

Sara9
    01. Travanj 2015. 10:56

daboga mi imali za što ne virovat danas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.