Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamita13
    04. Travanj 2015. 23:59

Evo mene nije bilo par dana, al nisam
    jos rodila :)
    Phived cestitam na maloj princezi! Uzivajte! :*
    A ja sam bila na pregledu u srijedu, pocela sam se otvarat jos vise a mala je na zadak i dalje! U utorak moram ponovno na pregled, ako se nastavim otvarat, a ona bude na zadak i dalje slat ce me odma na carski da nebi krenila naopako! Zeljno iscekujem utorak da vidim sta ce mi rec! Samo da sve prode u redu!

Leda2
    05. Travanj 2015. 08:42

Drage moje trudnice želim va m Sretan i blagoslovljen Uskrs, lagane porode i zdrave bebice!

Mamita ja isto idem u utorak na pregled jos ne znam kako se bebica okrenula ali mislim da leži popreko i da nije okrenuta, nadam se da nije tako i dda necu morati na carski najradije bi rodila prirodne ali sta se mora nije teško!

=http://lilypie.com]

mamita13
    05. Travanj 2015. 13:19

Sretan Uskrs drage moje! :)

Leda ja bi isto volila prirodno i u pocetku mi je bio sok kad mi je doktor rekao da se pripremim za moguci carski ako se ne okrene, pa sam sad vec se s tim pomirila. Sta mogu. Sve za bebu! 

Aleksandra2
    05. Travanj 2015. 16:06

Sretan Uskrs i od mene!

Meni na gacicama nesto blago rozo..bas svijetlo al opet vidljivo..mozda je to taj cep.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Leda2
    05. Travanj 2015. 17:14

Mamita bitno da su nam bebice dobro Sve cemo izdržati! 

Aleksandra i meni danas neki sluzav iscjedak, bitno da se nesta desava!

=http://lilypie.com]

• Ane12
    06. Travanj 2015. 10:52

Sretan Uskrs svima
    Aleksandra jesi otišla u rodilište? Kakvo je stanje?
    Ja sam sinoć imala jake bolove svako 17 min. i onda prestalo...tako da ću ja vjerojatno sutra na plodnu vodu

Aleksandra2
    06. Travanj 2015. 11:17

Imala sam jucer cili dan i noc lagane grcevr. Ka menstrualni bolovi. I nisu ni sad stali. al ne postaje bolnije ni nista. Tako da sam i ja sutra na plodnoj vodi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    06. Travanj 2015. 14:21

Sretan Uskrs !

Bas je mirno ovih dana, nejde niko u rodiliste? !

• antonija2
    06. Travanj 2015. 14:22

Sretan Uskrs !

Bas je mirno ovih dana, nejde niko u rodiliste? !

Nena29
    06. Travanj 2015. 15:42

Sretan Uskrs :-) 

Meni isto od sinoc stalno neki grcevi dolje kao menstrualni, i kao peckava bol negdje kod mjehura. Bude neki ritam pa stane i tako stalno.  Ona se non stop mice :-)gura nogicama i ne spušta se pa mi je pritisak i zgaravica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI