Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ane12
    06. Travanj 2015. 10:52

Sretan Uskrs svima
    Aleksandra jesi otišla u rodilište? Kakvo je stanje?
    Ja sam sinoć imala jake bolove svako 17 min. i onda prestalo...tako da ću ja vjerojatno sutra na plodnu vodu

Aleksandra2
    06. Travanj 2015. 11:17

Imala sam jucer cili dan i noc lagane grcevr. Ka menstrualni bolovi. I nisu ni sad stali. al ne postaje bolnije ni nista. Tako da sam i ja sutra na plodnoj vodi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    06. Travanj 2015. 14:21

Sretan Uskrs !

Bas je mirno ovih dana, nejde niko u rodiliste? !

• antonija2
    06. Travanj 2015. 14:22

Sretan Uskrs !

Bas je mirno ovih dana, nejde niko u rodiliste? !

Nena29
    06. Travanj 2015. 15:42

Sretan Uskrs :-) 

Meni isto od sinoc stalno neki grcevi dolje kao menstrualni, i kao peckava bol negdje kod mjehura. Bude neki ritam pa stane i tako stalno.  Ona se non stop mice :-)gura nogicama i ne spušta se pa mi je pritisak i zgaravica.

Leda2
    06. Travanj 2015. 16:53

Ja mislim kad krenemo rađati da ćemo jedna za drugom!

=http://lilypie.com]

Aleksandra2
    07. Travanj 2015. 04:31

Grlo mi je totalno nateklo i nos mi je zacepljen. Temp nisam mirilia.bas me strah ic bolesna rodit. Nooooooo

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Leda2
    07. Travanj 2015. 10:22

A jooj Aleksandra, lezi i odmaraj! 

Ev6o mene sa pregleda, nisam otvorena curka se okrenula i teska je 3100, kaže dokica da neću još! Kontrola za tjedan dana! 

=http://lilypie.com]

• antonija2
    07. Travanj 2015. 10:23

Ma ja sam cijelu trudnocu bolesna, al doslovce! molim boga da me sad malo popusti, bar da malo mogu prodisat trudove kad me uhvate!

ribica11
    07. Travanj 2015. 12:19

bok curke, da vam se i ja pridružim ovdje, danas mi je 37. tjedan, termin je 28.04. polako se otvaram, ali ja imam osjećaj da neću još 3 mjeseca rodit, ništa me ne boli i nemam nikakve simptome.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.