Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    02. Travanj 2015. 16:25

O pa onda se i ja lagano otvaram, isto idem u utorak pa cu  vidjeti sta kqze dokica, danas mi se  cijeli dan stomak steže!

=http://lilypie.com]

Aleksandra2
    02. Travanj 2015. 18:45

A kad gledaju plodnu vodu jel me i stavljaju na ctg?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    03. Travanj 2015. 10:54

Aleksandra ne nužno, i ne svaki puta, kada oni procjene da je to potrebno...
    Evo ja sa pregleda sa dobrim vjestima, kaže ginki da po ctg-u porod samo šta nije počeo, beba se jako umirila, ćak je aktiviralo i dva truda iako ih ja nisam osjetila...Otvorila se još pola prsta, i kaže da bi ćak možda mogla do večeras. Bebac ima 3920 zasada... Ja još u ništa od toga ne virujem dok stvarno ne krene, ali eto, barem je neka nada tu... Držite mi fige da pocne što prije :D

Pepi14
    03. Travanj 2015. 11:24

Ane

Aleksandra ne nužno, i ne svaki puta, kada oni procjene da je to potrebno…
    Evo ja sa pregleda sa dobrim vjestima, kaže ginki da po ctg-u porod samo šta nije počeo, beba se jako umirila, ćak je aktiviralo i dva truda iako ih ja nisam osjetila…Otvorila se još pola prsta, i kaže da bi ćak možda mogla do večeras. Bebac ima 3920 zasada… Ja još u ništa od toga ne virujem dok stvarno ne krene, ali eto, barem je neka nada tu… Držite mi fige da pocne što prije :D

Super, drzim fige! 

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Nena29
    03. Travanj 2015. 12:43

cure evo vratila se iz bolnice, imala jako krvarenje zbog grubog jutarnjeg pregleda i ujednačene male trudove, otvorena 3-4 cm. trudovi odjednom nestali, ostavili me na promatranju 2 noci, i pustili doma. rekli da ako nista ne krene da dodem za tjedan dana kad budem 40 tj. tocno. nagledala i naslusala svega i svaceg i sad mi se gace doslovno tresu kad se sjetim sto me ceka... zivjelo  neznanje, a ovako sam posrana totalno! nista nisam obavila, a strah je jos gori.

• antonija2
    03. Travanj 2015. 14:31

Ma ti misli na svoju bebu i nemoj ic sa nikakvim strahom jer ce ti samo bit gore!

Aleksandra2
    03. Travanj 2015. 14:34

Ane izdalaaa ti mene..hahaha.. ajde bas mi je drago, nadam se da cu ja brzo za tobom i da niti jedna nece bit u ut na plodnoj vodi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI