Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nena29
    03. Travanj 2015. 12:43

cure evo vratila se iz bolnice, imala jako krvarenje zbog grubog jutarnjeg pregleda i ujednačene male trudove, otvorena 3-4 cm. trudovi odjednom nestali, ostavili me na promatranju 2 noci, i pustili doma. rekli da ako nista ne krene da dodem za tjedan dana kad budem 40 tj. tocno. nagledala i naslusala svega i svaceg i sad mi se gace doslovno tresu kad se sjetim sto me ceka... zivjelo  neznanje, a ovako sam posrana totalno! nista nisam obavila, a strah je jos gori.

• antonija2
    03. Travanj 2015. 14:31

Ma ti misli na svoju bebu i nemoj ic sa nikakvim strahom jer ce ti samo bit gore!

Aleksandra2
    03. Travanj 2015. 14:34

Ane izdalaaa ti mene..hahaha.. ajde bas mi je drago, nadam se da cu ja brzo za tobom i da niti jedna nece bit u ut na plodnoj vodi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Leda2
    04. Travanj 2015. 10:12

Jutro trudnice kako ste mi? Naravno da sam cijelu noć imala žgaravicu i to ne znam od čega! E pa sutra ću se najest šunke i francuske taman krepala, ako mi bude zlo bar ću znati od čega!

=http://lilypie.com]

Pepi14
    04. Travanj 2015. 10:55

Kod mene nista novo, u utorak slijedeci pregled

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Aleksandra2
    04. Travanj 2015. 11:45

Da..tolko sam od zgaravice nenaspavana i bezvoljna..uff..jutros prosla, najela se ja sirnice i eto ti je nazaaaaad. Sad ce me i po danu gnjavit.
    jucer sam imala lazne trudove, bas bolne. mislila sam da je to to. Trajalo je cilu setnju, amo rec uru vrimena. Cin sam sila, proslo sve. Damn it! Ja se ponadala.

• antonija2
    04. Travanj 2015. 11:54

Ja idem u srijedu na kontrolu, jedva cekam svu onu guzvu i nacekivanje kad ce te prozvat...

Aleksandra2
    04. Travanj 2015. 12:23

A di nam je Ane? Da nije rodila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.