Cure ja se okupala u nekoj lijepoj djecjoj pjenusavoj kupki!hihihi...nisam imala drugu,nema veze,lijepo sam se opustila i pola sata se namakala!svakako preporucujem!Ja bi tako mogla svaku vecer,izbjegavala sam te kupke kroz trudnocu al sada smijem..jedino ce me muzic objesit za tus kad dodje racun za vodu!
Hvala puno!
Mislila sam da je sluzni cep al svi opisuju taj cep sa tragovima krvi i sl. a u mene sve cisto tako da ni sama neznam...
Probala sam sve metode da to sto prije krene al nece xD
Evo me uljecem ko padobranac xD
Kakva vam je situacija sa grudima? Bradavice su mi zadnjih tjedan dana toliko osjetljive koliko ni na pocetku trudnoce nisu bile..jedva se otusiram i obrisem ih btw mlijeko i to mi jos nista ne curka..
Isto tako je i mene moja mama tjesila!hahahaha
Al dobro,moja mama koja je dojila troje djece mi je rekla i da mi se mlijeko"pokvarilo"jer sam dobila upalu,pa nju bas i ne uzimam vise u obzir kod tjesenja i savjeta!hehehe
Baš lijepa utjeha hehehe :)
A što se pokreta bebaca tice tu se razumjemo...moj bebac ocito vise nema mjesta u pupi i zeli se namjestiti ali neide bas hehehe :)
Mene jako boli na trenutke :'( i sad me i glava boli i povraca mi se nekako mi mucnina dosla...Necu panicarit ujutro u 8 sam na pregledu ... keep calm -.-
Hehe,meni kao krenuo neki sex,ovo ono...i zavrsi sa cerekanjem do bola:))) nista od tog. Veli meni moj dragi,posto za dva dana nam je 37 tj,kakav sam ja baksuz jos cu ti vodenjak zbusit prije pregleda:)))hehe nadobudno moje:) al nije mi ni nest ugodno tak da odustali...baby.love cini mi se da ce ti kroz par dana lijepo krenut sve kako treba,sretno i samo laganini,adrenalin bude odradio svoje.
Sortiraj odgovore
Najstariji