Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    31. Ožujak 2015. 09:06

Leptirice čestitam 

Mila7
    31. Ožujak 2015. 09:29

Leptirice cestitke i od mene. Zelim ti brz oporavak i uzivaj u bebici 

phived
    31. Ožujak 2015. 10:32

evo meni od noćas i lagana sukrvica... gdje god čitam svugdje piše da je to normalna pojava jer nije prava svježa krv, kao recimo menstrualna, al čini mi se da je ima sve više pa sam se malo i počela brinuti. a doktor se naravno ne javlja na telefon kad ga trebaš.. jel ima netko iskustva s tim?
    i da, počela su neka boluckanja, al zasada sve vrlo izdržljivo

• antonija2
    31. Ožujak 2015. 11:13

Ja sam ovdi negdi nedavno i napisala kak mi je gin. reko da ak se pojavi sukrvica da odem u rodilište!  Sad na tebi je da odlucis...

• antonija2
    31. Ožujak 2015. 11:37

phived 27.3. Vinogradska

Pepi14 4.4. Split

prva_beba 5.4.

Aleksandra 6.4. Split

Ane 7.4. Split

antonija2 11.4. Vinogradska

Melly29 11.4.

Nena29 11.4.

Sara 13.4.

tinkerbell 14.4.

mamita 19.4. Split

Leda 20.4. Našice

phived
    31. Ožujak 2015. 11:43

je, počeli su i malo jači bolovi, ali sve mi se čini da su dosta nepravilni... i dosta blizu... pa mi je malo čudno s obzirom da sam prvorotka da su tak blizu. hvala Ane, pokušat ću još dobiti doktore. 

Antonija, a vidiš nama su na tečaju rekli da dok nije baš svježa krv, ono rubinski crvena, da je to normalno... ma i ja mislim da ću uskoro krenut pa da budem sigurna i mirna, za svaki slučaj 

• antonija2
    31. Ožujak 2015. 12:15

A znam, meni je sestra u rodilistu rekla da dok krv ne izgleda ko jetrica kad izlazi da nije nis! A sad, koga slusat?! 
    Al posto si ti vec prešla termin ja vjerujem da je tebi krenulo i da je pitanje vremena kad ce ti počet pravi trudovi! Drzim fige!

Aleksandra2
    31. Ožujak 2015. 12:28

Jeej. Phived..pocelo se nesto događat. A tebe je i red. 
    dok ti ne rodis ne mozemo mi. Hehe

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Leda2
    31. Ožujak 2015. 13:12

Meni je dosta svega, taman kad sam mislila da su prošle žgaravice i da ću koliko toliko normalno spavat noćas tulum, ustajala sam jedno 10 puta, pila sodu, jela kruh, pila mineralnu, Colu a baš ništa mi nije pomoglo. Jutros sam se isplakala ko kiša ne mogu više dosta mi je svega, taman mi naišao mm pa se uplašio jadan, sad sam se malo unormalila idem probat odspavat, samo da ovaj dan prođe, do sutra ću se već resetirat i unormalit! 

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.