Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ane12
    30. Ožujak 2015. 22:33

čestitam mamice <3 ajmo koja je sljedeća? :D

Nena29
    30. Ožujak 2015. 23:09

Ane

čestitam mamice &lt;3 ajmo koja je sljedeća? :D

Cini mi se da uglavnom bude vecina prenesenih trudnoca, znaci imam vremena posto tek krajem tjedna ulazim u 39 tj. Mada bi ja sto prije

mamita13
    31. Ožujak 2015. 00:06

Leptirice čestitam! 

Marlameri
    31. Ožujak 2015. 07:52

Leptirice čestitam!!!!!

crvenokosa
    31. Ožujak 2015. 09:06

Leptirice čestitam 

Mila7
    31. Ožujak 2015. 09:29

Leptirice cestitke i od mene. Zelim ti brz oporavak i uzivaj u bebici 

phived
    31. Ožujak 2015. 10:32

evo meni od noćas i lagana sukrvica... gdje god čitam svugdje piše da je to normalna pojava jer nije prava svježa krv, kao recimo menstrualna, al čini mi se da je ima sve više pa sam se malo i počela brinuti. a doktor se naravno ne javlja na telefon kad ga trebaš.. jel ima netko iskustva s tim?
    i da, počela su neka boluckanja, al zasada sve vrlo izdržljivo

Ane12
    31. Ožujak 2015. 10:39

phived

evo meni od noćas i lagana sukrvica… gdje god čitam svugdje piše da je to normalna pojava jer nije prava svježa krv, kao recimo menstrualna, al čini mi se da je ima sve više pa sam se malo i počela brinuti. a doktor se naravno ne javlja na telefon kad ga trebaš.. jel ima netko iskustva s tim?
    i da, počela su neka boluckanja, al zasada sve vrlo izdržljivo

Ubrzo će ti počet i bolovi pa ćeš vidit da je porod krenio. Tako je meni bilo sa prvim malim, i ubrzo mi je pukla i plodna voda. Sada sve zavisi od žene do žene, meni je trajalo sve skupa 2 dana, ali doktor mi je rekao da u prosjeku do 4,5 dana može tako bit...samo prati jer ćim ti bude i obilnije pojavit će se i svježe krvi, e tada sam ja išla u rađaonu :D sretno i da što kraće traje

• antonija2
    31. Ožujak 2015. 11:13

Ja sam ovdi negdi nedavno i napisala kak mi je gin. reko da ak se pojavi sukrvica da odem u rodilište!  Sad na tebi je da odlucis...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI