phived 27.3. Vinogradska
Pepi14 4.4. Split
prva_beba 5.4.
Aleksandra 6.4. Split
Ane 7.4. Split
antonija2 11.4. Vinogradska
Melly29 11.4.
Nena29 11.4.
Sara 13.4.
tinkerbell 14.4.
mamita 19.4. Split
Leda 20.4. Našice
Pepi14 4.4. Split
prva_beba 5.4.
Aleksandra 6.4. Split
Ane 7.4. Split
antonija2 11.4. Vinogradska
Melly29 11.4.Nena29 11.4.Sara 13.4.tinkerbell 14.4.
mamita 19.4. Split
Leda 20.4. Našice

je, počeli su i malo jači bolovi, ali sve mi se čini da su dosta nepravilni... i dosta blizu... pa mi je malo čudno s obzirom da sam prvorotka da su tak blizu. hvala Ane, pokušat ću još dobiti doktore.
Antonija, a vidiš nama su na tečaju rekli da dok nije baš svježa krv, ono rubinski crvena, da je to normalno... ma i ja mislim da ću uskoro krenut pa da budem sigurna i mirna, za svaki slučaj

A znam, meni je sestra u rodilistu rekla da dok krv ne izgleda ko jetrica kad izlazi da nije nis! A sad, koga slusat?!
Al posto si ti vec prešla termin ja vjerujem da je tebi krenulo i da je pitanje vremena kad ce ti počet pravi trudovi! Drzim fige!

Jeej. Phived..pocelo se nesto događat. A tebe je i red.
dok ti ne rodis ne mozemo mi. Hehe

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Meni je dosta svega, taman kad sam mislila da su prošle žgaravice i da ću koliko toliko normalno spavat noćas tulum, ustajala sam jedno 10 puta, pila sodu, jela kruh, pila mineralnu, Colu a baš ništa mi nije pomoglo. Jutros sam se isplakala ko kiša ne mogu više dosta mi je svega, taman mi naišao mm pa se uplašio jadan, sad sam se malo unormalila idem probat odspavat, samo da ovaj dan prođe, do sutra ću se već resetirat i unormalit!
Meni je dosta svega, taman kad sam mislila da su prošle žgaravice i da ću koliko toliko normalno spavat noćas tulum, ustajala sam jedno 10 puta, pila sodu, jela kruh, pila mineralnu, Colu a baš ništa mi nije pomoglo. Jutros sam se isplakala ko kiša ne mogu više dosta mi je svega, taman mi naišao mm pa se uplašio jadan, sad sam se malo unormalila idem probat odspavat, samo da ovaj dan prođe, do sutra ću se već resetirat i unormalit!
Ništa mi ne govori, mrzim noći…tek sam noćas iza 3 sata zaspala, em šta se ne mogu namistit, em šta se svako 10 min. dižem u wc…dala bi sve da trudovi napokon krenu :P
Ovo kao da sam ja pisala, sve isto! Potpuno te razumijem, samo što sam se ja isplakala već u noći!
Al ajde izdržat ćemo još malo! Ja sutra opet moram na pregled! Pa ćemo vidit šta će reć!

=http://lilypie.com]
Ja skoro cilu trudnocu nisam imala problema sa zgaravicom, al sinoc me bas namucila..cilu noc sam se vrtila i imala neki tres u nogama..danas malo leda bole
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
Evo ostavili su me radi tog glupog krvarenja koje stvarno nije neko... I zato jer mi je prosao termin. A otvorena samo za prst! Uzas... Hocu kuci!

Hvala na cestitkama drage moje. Vidim da je kod vas napeto iscekivanje,zelim vam da sto manje brojite jer meni je deset dana nakon termina bila cijela vjecnost..
Mi spavamo,sisamo,mazimo se i tako redom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji