Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    30. Ožujak 2015. 12:29

evo meni je danas 40+3, nakon onog sinoćnjeg čepa nije se još ništa desilo...prvo sam mislila da mi curka malo plodna voda, ali izgleda da nije, da je to samo iscjedak...

sva sam neka smušena, umorna ko pas, ko ono pred mengu kad postaneš sav zblanjen. i samo mi se spava...

Aleksandra2
    30. Ožujak 2015. 12:45

Da.. glupi hormoni. Da ne govorin da sam na muza svako malo ljuta. Al on strpljivo to primi i ceka da me prođe. Duša ♥

Phived, tebi je bar nesto pocelo.  Ti bi mogla prva.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    30. Ožujak 2015. 13:10

Eee ta knjigaa. To cu vcrs laganini. valjda cu se primirit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Leda2
    30. Ožujak 2015. 13:44

Ja sam danas bila prvi puta na CTG u, sve ok, mala se još ne da van, kontrola za tjedan dana!

=http://lilypie.com]

phived
    30. Ožujak 2015. 14:50

Hvala Ane 

Nena29
    30. Ožujak 2015. 15:13

curke nisam bas bila aktivna i propustila sam najvjerojatnije info, no da li nam je Dvenas rodila deckica I kad?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.