cure moje, u mene ništa novo, osim šta mi je sinoć bila užasna noć od nesanice i bolova u leđima, ali ja baš nekakko mislim da ću brzo! Neznam zašto ni kako, al čak mi se čini da mi se i stomak dosta spustio i da mi je sve teže i stalno nekakvi bolovi..
ja se nadam samo da necu prinit. Izludit cu samo. Bolje nek me uvate ovak na prepad trudovi, koliko god trtarila. Mene muci sta ce mi beba bit ogromna, imala je 3,5kg prije vise od 3 tjedna. A ja sam bila 4,5kg. I baba me sad utjesila bar malo. Kaze da je njoj od 4 dice najmanje bilo dite od 4,3, a najvece od 4,8 I 58 dugo. nit je popucala, nit ista. A 168 je visoka. 20cm manja od mene. Kad je ona mogla..
Mene cesto grci drob. Dosad nisam nikako imala te lazne trudove. ovih dana su poceli pa bi to valjda tribalo znacit da se nesto dogadja.
uff koji monolog sam ja sad ispisala...sorry
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Evo i mene, i dalje otvorena prst..ako ne rodim do subote, idem na kontrolu plodne vode
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
Mame moje drage i ja sam postala mama.
Rodila sam svog sina u subotu vecer u 22 i 10, težak 3100,50 dug.. On sada spava i salje vam puse.Nadamo se u srijedu doma tati.
Hvala vam na prelijepom odbrojavanju,iscekivanju i podrsci.
Pratit cu vas koje jos brojite i zelim vam da sto prije upoznate svoje srece najvece.
Sortiraj odgovore
Najstariji