Ja bila u setnji cilo popodne.. sad me uvatili kao menstrualni grcevi, al tipa svako 2 min.. tak da nisu pravi trudovi jer nit je prebolno, nit bi odma ovako cesti bili.
Kako ste vi provele suncani dan?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Evo meni ispao sluzni cep Zbilja ga se ne moze fulati...barem u mom slucaju... Pocelo je kao sluz popodne i evo sad cijeli izasao. Now what?!? Hahahaha
Ja sutra imam pregled, vidit cemo jel ima kakvih novosti..
https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png
i ja sam jučer cili dan provela vani sa sinom i mužem, obavila i zadnju kupovinu šta sam stalno odgađala :D sredila i rođendane koji su ubrzo a znam da neću kad rodim ić tražit poklone,ćak sam i dobila na tomboli sinoć...hehehe...mislim da je sada stvarno vrijeme da rodim :D
pepi14 javi šta je reklo na kontroli
Drage moje, što ima kod vas? ja imam osjećaj da neću roditi još par tjedana... Danas smo išli u 40. tjedan, u srijedu je kontrola... Danas sam čak i torbu spakirala - kao, možda to potakne.
Ja sam isto u 40. Tjednu. Sutra pregled. Ja se vise bojin da cu rodit svaki cas, nego sta bi mogla naslutit naznake. Pokusavam ignorirat razmisljanje o porodu. cak sam popiz.. na prijateljicu samo sta me pitala jel me trta. luda sam. Totalno pokusavam ignorirat cinjenicu da beba mora van.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji