Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    29. Ožujak 2015. 22:29

Ja bila u setnji cilo popodne.. sad me uvatili kao menstrualni grcevi, al tipa svako 2 min.. tak da nisu pravi trudovi jer nit je prebolno, nit bi odma ovako cesti bili. 

Kako ste vi provele suncani dan?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

phived
    29. Ožujak 2015. 22:36

Evo meni ispao sluzni cep  Zbilja ga se ne moze fulati...barem u mom slucaju... Pocelo je kao sluz popodne i evo sad cijeli izasao. Now what?!? Hahahaha

Leda2
    29. Ožujak 2015. 22:40

Ajde super znači da se nešto dešava!

=http://lilypie.com]

Pepi14
    29. Ožujak 2015. 22:56

Ja sutra imam pregled, vidit cemo jel ima kakvih novosti..

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• Ane12
    30. Ožujak 2015. 10:47

i ja sam jučer cili dan provela vani sa sinom i mužem, obavila i zadnju kupovinu šta sam stalno odgađala :D sredila i rođendane koji su ubrzo a znam da neću kad rodim ić tražit poklone,ćak sam i dobila na tomboli sinoć...hehehe...mislim da je sada stvarno vrijeme da rodim :D
    pepi14 javi šta je reklo na kontroli

• prva_beba
    30. Ožujak 2015. 11:50

Drage moje, što ima kod vas? ja imam osjećaj da neću roditi još par tjedana... Danas smo išli u 40. tjedan, u srijedu je kontrola... Danas sam čak i torbu spakirala - kao, možda to potakne.  

Aleksandra2
    30. Ožujak 2015. 12:11

Ja sam isto u 40. Tjednu. Sutra pregled. Ja se vise bojin da cu rodit svaki cas, nego sta bi mogla naslutit naznake. Pokusavam ignorirat razmisljanje o porodu. cak sam popiz.. na prijateljicu samo sta me pitala jel me trta. luda sam. Totalno pokusavam ignorirat cinjenicu da beba mora van.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.