Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    27. Ožujak 2015. 10:24

Hehe, ma moze i tak! 

• Ane12
    27. Ožujak 2015. 10:26

Slažem se, i ja sam prvog malog prenijela 3 dana koja su bila kao vjecnost, tako da bi potpisala barem dan prije termina da se rodi da ne moram na plodnu vodu, pa ono iščekivanje, pa zivkanje rodbine jesi li rodila...uf to mi je bilo najgore

Aleksandra2
    27. Ožujak 2015. 11:54

Mene vec sad pitaju jesam u komadu.. al zasad ne smeta. I mislim da beba nece jos van. bas iman takav predosjecaj. Al tila bi bar par dana prije termina jer sam toliko trenutno nezainteresirana za bojanje jaja..pa da imam opravdanje.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Pepi14
    27. Ožujak 2015. 12:32

Ane, mi bi se mogle druzit box do boxa..vidim da nam je blizu termin 

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Aleksandra2
    27. Ožujak 2015. 12:51

Uff sad brojim koliko sam tocno trudna. 38+5. U 39. Tjednu. Svatim da sam u pon vec u 40.tt uff..panika mi je ipak. Ne znam koliko sam spremna. Ne na porod koliko na novi zivot. Zivot roditelja. Kad ce mi ta mala curica bit najvaznija ja svitu. a bas jutros nabrajam muzu kako nam je bilo lipo u vezi i u braku dok smo se glupirali..oce ikad vise moc bit tako? Ajmee sta me ovo sad uvatilpnprod porod. Aaaaa

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Mila7
    27. Ožujak 2015. 13:06

Aleksandra, ako te to tjesi nisi jedina sa takvim mislima...ja sam sada u 37.tjednu i sto se vise blizi porod to mi cesce prolazi kroz glavu kako ce nam se zivot preokrenuti naglavacke i hocemo li se snaci, hocemo li mi to moci i jos tisucu drugih misli.
    I tjesim se da ce biti kako si sami napravimo...samo trebamo biti opustene, pozitivne i ne dozvoliti da si sami zakompliciramo zivot 

I naravno da ces se glupirati, biti ces bebacu najkul mama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.