Malamia sve čestitke neka ste nam žive i zdrave i brz oporavak vam želim.
Mamita već sam luda od termina, sve mi sprčakno, beba od početka velika, moj ciklus koma tako da vjerujem da ću ranije a sad koliko vidjet ćemo! Ali da ne bi ti i je još i prvi Maj dočekale!
=http://lilypie.com]
MalaMia čestitam!!!!!!! Joj curke baš nam je lijepo počelo ovo proljeće. Ja sam se sva raznježila kad vidim kako lijepo prolaze porodi i stižu nam proljetne bebice. Svaki dan imamo neke nove lijepe vijesti. Odmah je i meni lakše. Držte se curke koje ste blizu! a mi koje imamo još dosta šaljemo vam pozitivne vibre.
Evo me s pregleda, neću brzo Kaže ovako: posteljica zrela, plodna voda se smanjuje, i otvorena usko prst do unutarnjeg ušća (Whatever to bilo). Beba nam je još uvik mala, pa kaže da bi mogli prić termin nooooooo
i da, rekla mi je da sam BHSB pozitivna i da to obavezno naglasim kad dođem u rodilište, da moram primit inekciju penicilina. Najveće uzbuđenje je šta sam dobila uputnicu za rodilište
Cesttike novim mamama...
Ja jedva cekam taj osjecaj odbrojavanja i iscekivanja, nemam pojma kako je to...prvi put me sve to preskocilo, cak sam u rodiliste otisla bez uputnice....
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji