Sara, ja sam do prije nekoliko dana imala energije na izvoz, al pod zadnje sam bas umorna. Nadam se da ce to proci, dosadno mi je
Ajde drzim ti fige da sve krene prirodno i da se ubrzo mazis sa svojom bebom! Makar i da krenes na inducirani nemora znacit da ce bit grozno! Samo hrabro!
Leptirice sretno!
Curke ja sam se preporodila od kada mi se bebica spustila, spavam ko top cijelu noć, a unazad mjesec dana sam se budila i stražarila po sat, dva u noći, čak i popodne znam ubit oko sat vremena. Žgaravice nemam, u brdo kad idem lakše dišem više mi nije na plućima. A navečer mi noge nateknu i ovako i onako tako da mi je isto. Nadam se da ću tako do kraja moći izdržati, još u dvorištu planiram cvijeće posaditi oribat cijelu kuću i spremit torbu do Uskrsa i onda sam mirna! MM mi je rekao kakav si živac i koliko si u pokretu da će malena samo izletit iz mene, živi bili pa vidjeli, iako bi po njegovom samo trebala ležati i odmarati , mislim da bi za pet dana iskočila iz kože!
=http://lilypie.com]
Cure moje evo mene sa pregleda,
ctg uredan, no nema nikakvih naznaka trudova, kaže po stanju kakvo je sada da bi mogla taman za Uskrs u rodilište,hehehe...ajde pa nije ni to toliko daleko još nekih tjedan dana :D Bebac ima sada 3500 kg. tako da bi moga imat preko 4 ako još izdržim tjedan i više... ali eto bez obzira na sve lipo je ćut to malo srce kako kuca i da je sve u redu...Dakle družimo se i dalje :)
Joj, ma glavno da je sve ok! I ja se nadam da cu negdi oko Uskrsa, jer zbog secera bi me ionak inducirali prije termina!
A imaš šećer? e da, posebnu brigu onda vode...ajde ko zna,možda budemo box do boxa...hehehe... a ja sve nadala da neću morat peć kolače, hehehe ali izgleda da ipak moram smišljat šta ću napravit :D
hahaha sad vidim antonija2 da si ti u vinogradskoj,ipak neće bit moguće da smo box do boxa...hahahahali u mislima cemo bit podrška jedna drugoj
hahaha sad vidim antonija2 da si ti u vinogradskoj,ipak neće bit moguće da smo box do boxa...hahahahali u mislima cemo bit podrška jedna drugoj
Ja bum u Vinogradskoj! Ma reko mi je moj ginic da cim se priblizim rodilistu da ce me hospitalizirat... hahaha
Ma ne brinem se previse, znam kak mi je bilo kad sam prenijela tak da bi se sad radije prije porodila
Sortiraj odgovore
Najstariji