Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    27. Ožujak 2015. 09:12

Ma koje šetnje žene moje, mene je jučer sestra vozila u doktorice koja je 10ak min udaljena od kuće, jednostavno ne mogu 

phived
    27. Ožujak 2015. 09:18

Sara, ja sam do prije nekoliko dana imala energije na izvoz, al pod zadnje sam bas umorna. Nadam se da ce to proci, dosadno mi je 

crvenokosa
    27. Ožujak 2015. 09:22

Čestitam svim mamama na njihovim bebicama, uživajte 

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 09:29

Ajde drzim ti fige da sve krene prirodno i da se ubrzo mazis sa svojom bebom! Makar i da krenes na inducirani nemora znacit da ce bit grozno! Samo hrabro! 

Leda2
    27. Ožujak 2015. 09:45

Leptirice sretno!

Curke ja sam se preporodila od kada mi se bebica spustila, spavam ko top cijelu noć, a unazad mjesec dana sam se budila i stražarila po sat, dva u noći, čak i popodne znam ubit oko sat vremena. Žgaravice nemam, u brdo kad idem lakše dišem više mi nije na plućima. A navečer mi noge nateknu i ovako i onako tako da mi je isto. Nadam se da ću tako do kraja moći izdržati, još u dvorištu planiram cvijeće posaditi oribat cijelu kuću i spremit torbu do Uskrsa i onda sam mirna! MM mi je rekao kakav si živac i koliko si u pokretu da će malena samo izletit iz mene, živi bili pa vidjeli, iako bi po njegovom samo trebala ležati i odmarati , mislim da bi za pet dana iskočila iz kože!

=http://lilypie.com]

• Ane12
    27. Ožujak 2015. 10:06

Cure moje evo mene sa pregleda,
    ctg uredan, no nema nikakvih naznaka trudova, kaže po stanju kakvo je sada da bi mogla taman za Uskrs u rodilište,hehehe...ajde pa nije ni to toliko daleko još nekih tjedan dana :D Bebac ima sada 3500 kg. tako da bi moga imat preko 4 ako još izdržim tjedan i više... ali eto bez obzira na sve lipo je ćut to malo srce kako kuca i da je sve u redu...Dakle družimo se i dalje :)

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 10:14

Joj, ma glavno da je sve ok! I ja se nadam da cu negdi oko Uskrsa, jer zbog secera bi me ionak inducirali prije termina!

• Ane12
    27. Ožujak 2015. 10:19

A imaš šećer? e da, posebnu brigu onda vode...ajde ko zna,možda budemo box do boxa...hehehe... a ja sve nadala da neću morat peć kolače, hehehe ali izgleda da ipak moram smišljat šta ću napravit :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI