Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ane12
    28. Ožujak 2015. 15:13

Ajme Ana sada si me razveselila,to bi značilo da se evo nešto i počelo događat :D

Sara9
    28. Ožujak 2015. 16:22

Ja sam sad skinila aplikaciju koja broji trudove u nadi da će mi uskoro tribat  i da, jutros sam vidila da sam cila popucala...

Leda2
    28. Ožujak 2015. 16:50

Sara

Ja sam sad skinila aplikaciju koja broji trudove u nadi da će mi uskoro tribat  i da, jutros sam vidila da sam cila popucala…

ja sam bas jucer gledala kako nisam nista popucala pa sam pomislila ako nisam do sada onda ni neću, kad ono šipak! Kako bude bit ce! Moja frendica kaze da se njoj većina povukla i da se skoro ni ne vidi, vjerojatno će i tebi tako! 

Jesi dobila fleke po licu? Ja inace imam pjegice i kako svaki dan setam izbacile mi se pjegice i tu i tamo koja fleka!

=http://lilypie.com]

• antonija2
    28. Ožujak 2015. 17:11

Auuu, ja sam popjegavila, sad ne znam jel to od sunca ili čega,  al dosta se vidi!

Leda2
    28. Ožujak 2015. 17:14

Ma i ja sam isto dosta, samo imam par tih trudnickih fleka koje se toliko ni ne vide od pjegica na svu sreću!   citala sam zovu se melasma , trebale bi se kloniti sunca i koristiti kreme sa zaštitnim faktorima kako bi spriječili i najčešće se pojavljuju u tr.udnoći a u većini slučajeva nestanu swme od sebe!

mamita13
    28. Ožujak 2015. 17:33

Meni je doktor rekao ako me uhvate trudovi ili mi pukne voda da se odmah javim jer je ona na zadak, pa da možemo obavit carski. Inače ako ostane na zadak 15.4. će mi radit carski! Kako god da bude, neka bude beba živa i zdrava, samo znam da jedva čekam da se vratim u normalu što se tiče tijela i svega jer mi je same sebe više dosta. Imam osjećaj da se u ovom zadnjem mjesecu pet puta više debljam nego prije! A i priznajem, ne mogu dočekati da vidim svoju curicu!

Sara9
    28. Ožujak 2015. 19:21

Ja ništa nisam imala, možda 2 strije koje su mi od početka bile tu, i cilo sam se vrime mazala i trackala i eto ti na, jučer skužila nekoliko, jutros kad sam (s ogledalom) pogledala donju stranu stomaka,  sve popucalo.. valjda se beba jučer spuštala još.. Nadam se da će posvijetlit, baš su ružne  a na licu nemam ništa (osim jedno mali milijun prištića onih upaljenih, koji su mi isto u zadnja 2 dana izbacili svuda)

Pepi14
    28. Ožujak 2015. 20:02

I ja sam se veselila kako nisam nista popucala i prije par dana gledam malo bolje trbuh ispod pupka u ogledalu..kad ono sve popucalo....

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Leda2
    28. Ožujak 2015. 20:10

Sad sam isla pred ogledalo, sve Ok, uplašile ste me! 

Kako se osjećate ovih dana, ja sam živčana ko pas i stalno mi je vruće i znojim se ko prase! Jadan moj mm stalno me ispituje šta mi je misli da je neštq skrivio!

phived
    28. Ožujak 2015. 20:34

Ja sam isto popjegavila, isto ne znam jel od sunca ili trudnoce... A o osjecajima da ne govorim, malo placem, malo sam zen, malo sam realna... Emocija na izvoz 

mamita13
    28. Ožujak 2015. 20:39

Leda

Sad sam isla pred ogledalo, sve Ok, uplašile ste me! 

Kako se osjećate ovih dana, ja sam živčana ko pas i stalno mi je vruće i znojim se ko prase! Jadan moj mm stalno me ispituje šta mi je misli da je neštq skrivio!

Ajme ja sam luda skroz! Al doslovno! Jedva čekam da rodim više, puna mi je kapa! Mene moj isto stalno pita šta mi je, pa mu nekad odbrusim da mi poslije bude žao , al razumije on to. Jadni oni s nama, nije ni njima lako! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI