Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ane12
    28. Ožujak 2015. 11:01

evo upravo vidim da imam bjeli sluzavi iscjedak, jeli koja to imala i jeli koja zna šta to znaci? jeli mi to onaj sluzavi ćep krenio ili je nešto drugo? ajme tako sam zbunjena, koda nisam nikad dosad rodila...heheheh...ali ova trudnoća mi je skroz drukčija od prve :P pomagajte cure

• antonija2
    28. Ožujak 2015. 11:38

Sluzavi cep je proziran i prosaran smeckastim zilicama...
    Mislim da ti je ovo samo iscjedak...

• Ane12
    28. Ožujak 2015. 11:45

ok antonija2 pratit ću pa ću vidit ali vjerojatno je to samo iscjedak :D hvala puno

• Ane12
    28. Ožujak 2015. 15:13

Ajme Ana sada si me razveselila,to bi značilo da se evo nešto i počelo događat :D

Sara9
    28. Ožujak 2015. 16:22

Ja sam sad skinila aplikaciju koja broji trudove u nadi da će mi uskoro tribat  i da, jutros sam vidila da sam cila popucala...

• antonija2
    28. Ožujak 2015. 17:11

Auuu, ja sam popjegavila, sad ne znam jel to od sunca ili čega,  al dosta se vidi!

Leda2
    28. Ožujak 2015. 17:14

Ma i ja sam isto dosta, samo imam par tih trudnickih fleka koje se toliko ni ne vide od pjegica na svu sreću!   citala sam zovu se melasma , trebale bi se kloniti sunca i koristiti kreme sa zaštitnim faktorima kako bi spriječili i najčešće se pojavljuju u tr.udnoći a u većini slučajeva nestanu swme od sebe!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.