Za razliku od prvog poroda,puno se brze oporavljam mada mi je ovaj porod tezi bio!
A sto se trudova i kontrakcija tice,znati ces jedino po konstantnoj boli koju neces nicim moci umiriti!Ja sam recimo sada imala pravilne trudove na ctg-u ma svakih sedam min.kad su me primili a ja osjecala samo laganu bol u ledjima i menstr.bolove!Postupno su jacali,tako da te nece zaobici,vjeruj mi
Super da se brzo oporavljas Mozda je ono silno ciscenje, setanje i jurcanje ipak odradilo nesto

Ja se jedva digla iz kreveta kolko me bolilo, ali sad kad sam se malo razgibala sve se smirilo...

evo upravo vidim da imam bjeli sluzavi iscjedak, jeli koja to imala i jeli koja zna šta to znaci? jeli mi to onaj sluzavi ćep krenio ili je nešto drugo? ajme tako sam zbunjena, koda nisam nikad dosad rodila...heheheh...ali ova trudnoća mi je skroz drukčija od prve :P pomagajte cure
evo upravo vidim da imam bjeli sluzavi iscjedak, jeli koja to imala i jeli koja zna šta to znaci? jeli mi to onaj sluzavi ćep krenio ili je nešto drugo? ajme tako sam zbunjena, koda nisam nikad dosad rodila…heheheh…ali ova trudnoća mi je skroz drukčija od prve :P pomagajte cure
Draga,ja sam imala isto to 10 dana pred porod u par navrata obilnije i dr mi rekao da cerviks omeksava i da se sve to dolje priprema!U prvoj trudnoci toga nije bilo nego taj cep koji drugacije izgleda pa je i mene to zbunilo
ok antonija2 pratit ću pa ću vidit ali vjerojatno je to samo iscjedak :D hvala puno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji