Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    26. Ožujak 2015. 19:54

Evo i mene nakon par dana.... borila sam se sa svojim trudničkim tegobama pa nisam ni stigla pratiti što se kod vas događa.... kad ono ovdje pravi baby boom  Čestitam od srca svim novopečenim mamama, nadam se da uživate i da se mazite i pazite sa svojim bebicama i želim vam brz oporavak  

phived
    26. Ožujak 2015. 21:07

ja ne mogu vjerovat da za par sati punim punih 40 tjedana, a mislila sam da ni 15-i neću dočekati  

u zadnjih par dana mi je sve postalo teško, samo bih ležala. išla sam danas šetati. šipak. umorila se za 20 minuta...jedem iz dosade. evo sad sam riješila valjda 200 g nutele. na žlicu. ko da nije dovoljno ovo kila što sam natukla 
    idem probat peglat 

mamita13
    26. Ožujak 2015. 21:27

Evo ja sam bila na pregledu. Moja je cura od 26 tt okrenuta na zadak, i danas u 36+4 je u istom položaju kao i tad. Tako se ugnjezdila i evo ne mice se nikako. S obzirom na to koliko dugo tako stoji doktor kaze da sumnja da ce se okrenit, i misli da cemo morat na carski. A ja sam otvorena skoro 3 prsta tako da ako nesto krene hitan carski. Nekako sam se bas nadala da ce se okrenit, al imam osjecaj da nista od toga.

phived
    26. Ožujak 2015. 22:05

mamita

Evo ja sam bila na pregledu. Moja je cura od 26 tt okrenuta na zadak, i danas u 36+4 je u istom položaju kao i tad. Tako se ugnjezdila i evo ne mice se nikako. S obzirom na to koliko dugo tako stoji doktor kaze da sumnja da ce se okrenit, i misli da cemo morat na carski. A ja sam otvorena skoro 3 prsta tako da ako nesto krene hitan carski. Nekako sam se bas nadala da ce se okrenit, al imam osjecaj da nista od toga.

možda se tvoja šefica ipak predomisli u zadnji čas pa se uspije okrenuti  držim fige 

prva_beba
    27. Ožujak 2015. 12:23

mamita

mamita, naša beba je bila do 37+2 okrenuta na zadak, no onda se okrenula tako da ima još nade 

• antonija2
    26. Ožujak 2015. 22:06

Mene ove kontrakcije blago receno iritiraju, svako malo mi se trbuh stvrdne i neka cudna vrucina me oblije tih pol minute kolko to traje... uffff

Aleksandra2
    26. Ožujak 2015. 22:14

ja nemam bas kontrakcija..al val vrucine u glavu mi udre. Uopce ne znam sta je to.

Da, isla sam se i ja danas setat. Totalni sam trut. Krepala sam nakon 10ak min uzbrdice. Noge ka balvani su teske. Uzas.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Leda2
    26. Ožujak 2015. 22:20

Meni je stalno vruće i stalno se znojim, što me strašno živcira, bolje mi je bilo kad smi je sktalno bilo hladno! Za sada šetam svaki dan, neki dan sam prehodala 7 km i spremila kuću a nadam se da će što duže potrajati!

=http://lilypie.com]

Aleksandra2
    26. Ožujak 2015. 23:10

Uff to je odlicno. Ja sam sve losija sa setnjom. Bar s uzbrdicama. Al razlog vise da se trudim setat.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 06:58

Leptirice, jesi nam ti rodila??

leptirica3
    27. Ožujak 2015. 08:11

antonija2

Leptirice, jesi nam ti rodila?

Prvo da cestitam svim mamama na bebama,uživajte. Ja sam 41+2,ovo preko termina traje duže od svih 9mj trudnoce..Jos kad vidim da ste mi sve oko mog termina rodile sretna sam zbog vas i tužna zbog sebe. Ali evo dr jucer u viziti kaže da cu sutra na inducirani..osim ako ne dođe sto samo od sebe.:/
    NADAM SE da vam se u nedjelju javim sa svojim sinom. :)) Drzite mi se sve vi koje brojite sitno.:**

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI