Evo ja sam bila na pregledu. Moja je cura od 26 tt okrenuta na zadak, i danas u 36+4 je u istom položaju kao i tad. Tako se ugnjezdila i evo ne mice se nikako. S obzirom na to koliko dugo tako stoji doktor kaze da sumnja da ce se okrenit, i misli da cemo morat na carski. A ja sam otvorena skoro 3 prsta tako da ako nesto krene hitan carski. Nekako sam se bas nadala da ce se okrenit, al imam osjecaj da nista od toga.
Mene ove kontrakcije blago receno iritiraju, svako malo mi se trbuh stvrdne i neka cudna vrucina me oblije tih pol minute kolko to traje... uffff
ja nemam bas kontrakcija..al val vrucine u glavu mi udre. Uopce ne znam sta je to.
Da, isla sam se i ja danas setat. Totalni sam trut. Krepala sam nakon 10ak min uzbrdice. Noge ka balvani su teske. Uzas.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Meni je stalno vruće i stalno se znojim, što me strašno živcira, bolje mi je bilo kad smi je sktalno bilo hladno! Za sada šetam svaki dan, neki dan sam prehodala 7 km i spremila kuću a nadam se da će što duže potrajati!
=http://lilypie.com]
Uff to je odlicno. Ja sam sve losija sa setnjom. Bar s uzbrdicama. Al razlog vise da se trudim setat.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ma koje šetnje žene moje, mene je jučer sestra vozila u doktorice koja je 10ak min udaljena od kuće, jednostavno ne mogu
Sortiraj odgovore
Najstariji