Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    27. Ožujak 2015. 14:29

Evo isla sam kasljat s maramicom, nista ne curi. Tak da, samo mi mjehur oslabia. Lazna uzbuna.

Ane12
    27. Ožujak 2015. 15:19

Aleksandra

Evo isla sam kasljat s maramicom, nista ne curi. Tak da, samo mi mjehur oslabia. Lazna uzbuna.

nema još aleksandra ništa, moraš čekat mene pa da skupa idemo :D

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    27. Ožujak 2015. 15:18

I mene pucaju trenutno filmovi, to je tako normalno...ja još imam malca od godine i 7 mjeseci koji je vezan za mene užasno, uopće ne znam kako ću se odvojit od njega i otić u rodilište, inaće smo po cijele dane sami jer muž radi...ne znam kako će on prihvatit bracu, kako ću izać na kraj s njima dvojicom, oću li ja to moći...ma milijun pitanja imam

Ana76
    27. Ožujak 2015. 18:20

Nemogu vjerovati,nema me dan i nestignem vas vise pohvatati..ugl jos jednom cestitke svima koje su rodileda nebi slucajno koju preskocila,cini se da sam ja pokrenula vec ustajalu situaciju,radjate ko lude!
    Ja san vam sa svojim frajerom jucer stigla kuci,nazalost nisam stigla potraziti Isku!
    Mi zasada sisamo,spavamo,sisamo,spavamo i tak...starijoj curici smo dosadni pomalo..hehehe!Super se osjecam,jos ssmo da savovi i cicke pocnu suradjivati samnom i na konju smo! :)

phived
    28. Ožujak 2015. 06:53

Ana

Nemogu vjerovati,nema me dan i nestignem vas vise pohvatati..ugl jos jednom cestitke svima koje su rodileda nebi slucajno koju preskocila,cini se da sam ja pokrenula vec ustajalu situaciju,radjate ko lude!
    Ja san vam sa svojim frajerom jucer stigla kuci,nazalost nisam stigla potraziti Isku!
    Mi zasada sisamo,spavamo,sisamo,spavamo i tak…starijoj curici smo dosadni pomalo..hehehe!Super se osjecam,jos ssmo da savovi i cicke pocnu suradjivati samnom i na konju smo! :)

Bas mi je drago da ste dobro i da uzivate skupa ;) kako se ti oporavljas?  

Meni su jucer rekli da bih mogla kroz par dana, voda zrela, mlijecna, a sad sve ovisi o sefici... :) cini mi se da ja necu ni razaznati bolove od njenih udaraca i trudove jer kad mi krene tamburati po jajnicima isto me boli kao ono pred mengu.
    Malo su mi cesce bh kontrakcije al sve u svemu nista od prave akcije jos ;)

Naanaa2
    27. Ožujak 2015. 18:33

Ana, baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste sada kod kuće sa tatom i sekicom. Baš sam te mislila pitati što kaže seka na bracu 

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 21:22

Mene ledja boleeeeee... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI