Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    27. Ožujak 2015. 18:20

Nemogu vjerovati,nema me dan i nestignem vas vise pohvatati..ugl jos jednom cestitke svima koje su rodileda nebi slucajno koju preskocila,cini se da sam ja pokrenula vec ustajalu situaciju,radjate ko lude!
    Ja san vam sa svojim frajerom jucer stigla kuci,nazalost nisam stigla potraziti Isku!
    Mi zasada sisamo,spavamo,sisamo,spavamo i tak...starijoj curici smo dosadni pomalo..hehehe!Super se osjecam,jos ssmo da savovi i cicke pocnu suradjivati samnom i na konju smo! :)

Naanaa2
    27. Ožujak 2015. 18:33

Ana, baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste sada kod kuće sa tatom i sekicom. Baš sam te mislila pitati što kaže seka na bracu 

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 21:22

Mene ledja boleeeeee... 

Ana76
    28. Ožujak 2015. 08:12

Za razliku od prvog poroda,puno se brze oporavljam mada mi je ovaj porod tezi bio!
    A sto se trudova  i kontrakcija tice,znati ces jedino po konstantnoj boli koju neces nicim moci umiriti!Ja sam recimo sada imala pravilne trudove na ctg-u ma svakih sedam min.kad su me primili a ja osjecala samo laganu bol u ledjima i menstr.bolove!Postupno su jacali,tako da te nece zaobici,vjeruj mi

phived
    28. Ožujak 2015. 09:14

Super da se brzo oporavljas  Mozda je ono silno ciscenje, setanje i jurcanje ipak odradilo nesto 

• antonija2
    28. Ožujak 2015. 09:33

Ja se jedva digla iz kreveta kolko me bolilo, ali sad kad sam se malo razgibala sve se smirilo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.