Nemogu vjerovati,nema me dan i nestignem vas vise pohvatati..ugl jos jednom cestitke svima koje su rodileda nebi slucajno koju preskocila,cini se da sam ja pokrenula vec ustajalu situaciju,radjate ko lude!
Ja san vam sa svojim frajerom jucer stigla kuci,nazalost nisam stigla potraziti Isku!
Mi zasada sisamo,spavamo,sisamo,spavamo i tak...starijoj curici smo dosadni pomalo..hehehe!Super se osjecam,jos ssmo da savovi i cicke pocnu suradjivati samnom i na konju smo! :)
Ana, baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste sada kod kuće sa tatom i sekicom. Baš sam te mislila pitati što kaže seka na bracu
Za razliku od prvog poroda,puno se brze oporavljam mada mi je ovaj porod tezi bio!
A sto se trudova i kontrakcija tice,znati ces jedino po konstantnoj boli koju neces nicim moci umiriti!Ja sam recimo sada imala pravilne trudove na ctg-u ma svakih sedam min.kad su me primili a ja osjecala samo laganu bol u ledjima i menstr.bolove!Postupno su jacali,tako da te nece zaobici,vjeruj mi
Super da se brzo oporavljas Mozda je ono silno ciscenje, setanje i jurcanje ipak odradilo nesto
Ja se jedva digla iz kreveta kolko me bolilo, ali sad kad sam se malo razgibala sve se smirilo...
Sortiraj odgovore
Najstariji