Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija2
    27. Ožujak 2015. 14:10

A moguce da je i urin, probaj stavit maramicu dole pa se nakasljat pa ak kaj opet iscuri vidit ces kakve je boje...

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 14:19

Haha, ma ovak je bas super, svaki dan jedna!

Aleksandra2
    27. Ožujak 2015. 14:21

Ma valjda san piskila. Pretpostavljam da bi tribala imat neke trudove, bolove. Meni nista, beba se rasplesala u drobu i ja san koma. Ocu spavat. Tak da..nista od mene Zasad.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    27. Ožujak 2015. 14:24

Ma nemoraju ti trudovi odma pocet! U svakom slučaju javi ak se kaj dogadja!

Aleksandra2
    27. Ožujak 2015. 14:29

Evo isla sam kasljat s maramicom, nista ne curi. Tak da, samo mi mjehur oslabia. Lazna uzbuna.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Ane12
    27. Ožujak 2015. 15:18

I mene pucaju trenutno filmovi, to je tako normalno...ja još imam malca od godine i 7 mjeseci koji je vezan za mene užasno, uopće ne znam kako ću se odvojit od njega i otić u rodilište, inaće smo po cijele dane sami jer muž radi...ne znam kako će on prihvatit bracu, kako ću izać na kraj s njima dvojicom, oću li ja to moći...ma milijun pitanja imam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.