Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    02. Ožujak 2015. 19:12

I meni je isto prohodno do glavice prst... Ne znam sto to znaci .. Nadam se da je dobro tj da sam se dosad otvorila 2 prsta bar haha To su 3 cm je li tako?

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:16

Loreen

I meni je isto prohodno do glavice prst… Ne znam sto to znaci .. Nadam se da je dobro tj da sam se dosad otvorila 2 prsta bar haha To su 3 cm je li tako?

Nemam pojma,i ja bi nekako da znam jesam li otvorena ali neznam kako!Vec mj.dana sam prst kao otvorena,u proslu subotu sam isla gore na ctg i pregled zbog laznjaka(ja mislila krenuo porod),i tamo me dr pregledao..i dalje jedan prst bila otvorena!sad u petak idem opet na ctg,mozda bude i pregled pa cu znati!Dr nece da cacka kao dolje jer ce potaci trudove a nije jos vrijeme,nezna on da je meni dosta svega vise!

Nixie
    02. Ožujak 2015. 19:13

Čula sam da je ona super  Frendica je kod nje.

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:19

Nixie

Čula sam da je ona super  Frendica je kod nje.

Je,gdje si ti?Privatno ili?Meni je to preskupo,mada sam isla na 3d uzv ali bas da vodim trudnocu mi je osobno previse novca dati!Pogotovo sto je dokica super!

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 19:25

Zasto nece čačkat? Meni moja čačka bez problema otkad sam bila 37 +1 i rekla mi je da sad mogu sve sto hocu radit.... Mozda mi je time htila rec da se ne nadam da cu tako skoro :'( Sad si me ubila u pojam  :)

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:33

Loreen

Zasto nece čačkat? Meni moja čačka bez problema otkad sam bila 37 +1 i rekla mi je da sad mogu sve sto hocu radit…. Mozda mi je time htila rec da se ne nadam da cu tako skoro :'( Sad si me ubila u pojam  :)

Hahahaha a nisam htjela!Al cuj,meni je dr sad rekao kad sam ga pitala hoce li me pregledati rekao da posto nema trudova na ctg-u,vjerojatno nisam vise otvorena pa on nebi kao cackao da ne potakne to a i da ne ulaze bakterije jer je i to rizik kod svakog pregleda....ali to je bilo draga moja prije dva tjedna kad sam ulazila u termin i beba bila na skoro tri kg,valjda zato...da se jos malo deblja!ufff a neznam ni ja i sebe ubijam u pojam skakanjem po lopti ovoj svaki dan,ni ne sjedim vise na stolici,i setnjom,i rintanjem,i stepenicama i cak cu si i caj onaj od maline sad kupit pa da se vise otvorim!

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 19:46

Ja ne skacem po lopti. Dobro ste me sjetile, i NIxie ju je spominjala cini mi se... Morat cu je sutra nabavit.... 

Sva sam si sad hrabra a da mi krenu trudovi bila bi manja od makova zrna...

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:57

Loreen,ne brini,samo budi opustena!
    Nasla sam nesto dobro  http://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/prenijeli-ste-kako-potaknuti-trudove/
    Od svega cu prvo u kupku!probajte i vi nesto od toga,mozda stvarno pomogne

Nixie
    02. Ožujak 2015. 20:12

Loreen

Ja ne skacem po lopti. Dobro ste me sjetile, i NIxie ju je spominjala cini mi se… Morat cu je sutra nabavit…. 

Sva sam si sad hrabra a da mi krenu trudovi bila bi manja od makova zrna…

Ma ja srasla s tom loptom već  Nadam se da će kod tebe bolje djelovati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI