Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    02. Ožujak 2015. 18:56

Čekaj sad, 3 smo iz zd? Ana i ja sam slavonka :-D ako se sretnemo prepoznat ćemo se :-D
    Ja sam danas  popodne na ctg-u bila kod svoje gin. Ako do nedjelje ne rodim, onda idem u bolnicu u ned na ctg. Ne mogu vjerovati da nas je tri 

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:00

Nixie

Čekaj sad, 3 smo iz zd? Ana i ja sam slavonka :-D ako se sretnemo prepoznat ćemo se :-D
    Ja sam danas  popodne na ctg-u bila kod svoje gin. Ako do nedjelje ne rodim, onda idem u bolnicu u ned na ctg. Ne mogu vjerovati da nas je tri 

Ja sam iz Sl.Broda,trenutno zivim u Murvici!hahaha vidis koja slucajnost,a odem na forum .Zadarsko rodiliste,sama pustos!

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 18:56

Ja nisam od 6. mjeseca trudnoće... I ne jer ja nisan htila nego dragi nije mogao jer je to,, bolesno i ja sam luda,,  jer tad negdi se mali poceo jace micat....

A posli se ni meni vise nije dalo tako da sam i zaboravila da to postoji... 

Ali znam da se svi pri kraju kao jer to ,,otvara,,, tako sam citala... Ne znam iz iskustva

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:03

Loreen

Ja nisam od 6. mjeseca trudnoće… I ne jer ja nisan htila nego dragi nije mogao jer je to,, bolesno i ja sam luda,,  jer tad negdi se mali poceo jace micat….

A posli se ni meni vise nije dalo tako da sam i zaboravila da to postoji… 

Ali znam da se svi pri kraju kao jer to ,,otvara,,, tako sam citala… Ne znam iz iskustva

Ja isto na kraju nisam jer sam volju izgubila totalno,mislim stvarno ko nasukani kit...bas mi je bilo do toga....pa stvarno neznam!Ali cula sam i ja da potice,ako mozes samo izvoli...moj se isto branio kako god je znao,isto je imao izja sam isto prst otvorena al do cega,neznam!

Nixie
    02. Ožujak 2015. 18:58

Meni je danas dr rekla da zaposlim muža :-D Prst sam otvorena. Kaže da ne može odmoći 

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 18:59

Meni je spominjao diranje bradavica. Jer to kao potiče kontrakcije... To mi je dr rekao 

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 19:00

Nixie, prst otvorena ? Što to znači je li to cerviks ili ušće?

Nixie
    02. Ožujak 2015. 19:02

Ja sam okolica Osijeka inače, al živim u Zd već par godina. A predobro. Možda se stvarno sretnemo 

Je, Loreen, cerviks otvoren, tj. točnije prohodan za prst.

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:06

Nixie

Ja sam okolica Osijeka inače, al živim u Zd već par godina. A predobro. Možda se stvarno sretnemo 

Je, Loreen, cerviks otvoren, tj. točnije prohodan za prst.

E tako i meni pise,sad sam procitala...to je nesto..ili nista?
    A ti si vec pri kraju,sumnjam ali mozda!hehehe

Nixie
    02. Ožujak 2015. 19:06

Meni je napisala u trudničku prohodno do glavice 

Ana, kod kod vodiš trudnoću ak nije tajna?

Ana76
    02. Ožujak 2015. 19:09

Nixie

Meni je napisala u trudničku prohodno do glavice 

Ana, kod kod vodiš trudnoću ak nije tajna?

Kod Maricke,prvo isla kod Vlatkovica al ona mi je cak i bolja!ona je na bolovanju,muz ju mijenja al i on je super!Kao i ona,strpljiva,razumna,detaljna...cak sam i sestru zavoljela!hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI