Čekaj sad, 3 smo iz zd? Ana i ja sam slavonka :-D ako se sretnemo prepoznat ćemo se :-D
Ja sam danas popodne na ctg-u bila kod svoje gin. Ako do nedjelje ne rodim, onda idem u bolnicu u ned na ctg. Ne mogu vjerovati da nas je tri
Čekaj sad, 3 smo iz zd? Ana i ja sam slavonka :-D ako se sretnemo prepoznat ćemo se :-D
Ja sam danas popodne na ctg-u bila kod svoje gin. Ako do nedjelje ne rodim, onda idem u bolnicu u ned na ctg. Ne mogu vjerovati da nas je tri
Ja sam iz Sl.Broda,trenutno zivim u Murvici!hahaha vidis koja slucajnost,a odem na forum .Zadarsko rodiliste,sama pustos!
Ja nisam od 6. mjeseca trudnoće... I ne jer ja nisan htila nego dragi nije mogao jer je to,, bolesno i ja sam luda,, jer tad negdi se mali poceo jace micat....
A posli se ni meni vise nije dalo tako da sam i zaboravila da to postoji...
Ali znam da se svi pri kraju kao jer to ,,otvara,,, tako sam citala... Ne znam iz iskustva
Ja nisam od 6. mjeseca trudnoće… I ne jer ja nisan htila nego dragi nije mogao jer je to,, bolesno i ja sam luda,,jer tad negdi se mali poceo jace micat….
A posli se ni meni vise nije dalo tako da sam i zaboravila da to postoji…
Ali znam da se svi pri kraju kao jer to ,,otvara,,, tako sam citala… Ne znam iz iskustva
Ja isto na kraju nisam jer sam volju izgubila totalno,mislim stvarno ko nasukani kit...bas mi je bilo do toga....pa stvarno neznam!Ali cula sam i ja da potice,ako mozes samo izvoli...moj se isto branio kako god je znao,isto je imao izja sam isto prst otvorena al do cega,neznam!
Meni je danas dr rekla da zaposlim muža :-D Prst sam otvorena. Kaže da ne može odmoći
Meni je spominjao diranje bradavica. Jer to kao potiče kontrakcije... To mi je dr rekao
Ja sam okolica Osijeka inače, al živim u Zd već par godina. A predobro. Možda se stvarno sretnemo
Je, Loreen, cerviks otvoren, tj. točnije prohodan za prst.
Ja sam okolica Osijeka inače, al živim u Zd već par godina. A predobro. Možda se stvarno sretnemo
Je, Loreen, cerviks otvoren, tj. točnije prohodan za prst.
E tako i meni pise,sad sam procitala...to je nesto..ili nista?
A ti si vec pri kraju,sumnjam ali mozda!hehehe
Meni je napisala u trudničku prohodno do glavice
Ana, kod kod vodiš trudnoću ak nije tajna?
Meni je napisala u trudničku prohodno do glavice
Ana, kod kod vodiš trudnoću ak nije tajna?
Kod Maricke,prvo isla kod Vlatkovica al ona mi je cak i bolja!ona je na bolovanju,muz ju mijenja al i on je super!Kao i ona,strpljiva,razumna,detaljna...cak sam i sestru zavoljela!hahaha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji