Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    02. Ožujak 2015. 18:11

Da,bas smo se super zaredale,3-4 nas je cak u istom danu u terminu ak sam dobro pohvatala!
    E ja se bas ne sjecam kad sam tocno dobila prvu mengu,znam samo da sam duugo curila nakon poroda,negdje oko 45 dana,pomalo!bas mi se oduzilo!A znam isto da sam prije trudnoce imala skroz neredovite menge i nakon poroda su se skroz sredile!

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 18:18

Koliko cekae pregled u bolnici kad odete? ja nekoliko sati... uvik ima puno cura i uvik se duze ceka... Jednom sam cekala 4 sata :D

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 18:18

Izgleda da je lipanj bio kišoviti mjesec hahaha

tanja24
    02. Ožujak 2015. 18:37

Ja imam srecu sto nikad ne cekam duze od pola sata,frendica mi radi u TA u bolnici di cu roditi,pa me uvijek malo progura da stignem doma dok mi sincic iz skole dodje. Jedva cekam tu srijedu da obavimo taj pregled mozda i uzv da vidimo kako napredujemo. Torba je spremna u autu za svaki slucaj,dragi ju vozika stalno tak da na sve smo spremni:)

tanja24
    02. Ožujak 2015. 18:43

E curke a kaj je sa sexom? Mene malo frka,2 cm sam otvorena,dal smijem ili ne..sad smo vec u sigurnim tjednima:)?

Ana76
    02. Ožujak 2015. 18:54

Ako imas srece da muz ne bjeza od tebe po kuci kao moj,slobodno draga!hahahaha....mom je vise dosta,cijelu ga trudnocu maltretiram!Uzas sam u ovoj trudnoci,mogla sam stalno,hvala Bogu sad sam se malo smirila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.