jebate koliko nas je 17.3 i niko nije rodija tad hsha ukleti datum.mene toliko probolo sad u pipi jako da sam pomislila da je dijetd bez trudova na izlazu..bas me prisiklo...gmize van haha
I mene je bolila pipi i peckalo me jucer i prekjucer kako bi mi to curilo van...
A nasmijala me Leda, cini mi se, da je danas otkrila da nema gležnjeve, a ni ja nemam vise onu kost dole kraj gležnjeva i nikako da izviri van
A ja stalno imam bolove u ledjima malo trbuhu i sve sve lažni.... Ne bole jako vise neugodni... Citam po netu da zene imaju trudove nakon te plodne vode i prčkanja a bome naši su bebači žilavi.... Strah me da neće se dat ni kad krene.... Brrrrr.
Majko mila,bas je taj 17.3.uklet!!
E a ja danas ko tuka zabrijala kako cu ja imat trudove i uopce ih necu osjetit i sta cu onda...a zaboravila da nemoze beba nikud dok vodenjak ne pukne!haahaa
ajme, do kraja ćemo sve izgledati ko teletabisi
http://www.bojanke.com/images/teletabisi_1024x768.jpg
A cure moje preimenovati ce mo ovaj podforum u trudnice koje su već izbrojale sitno pa su ostale na dodatnoj nastavi Evo i meni je sluzbeno danas prosa termin.
Bas smo teletabisi
Covice, pa ja necu moc podnit porod cini mi se , od stresa kad cu rodit da kad krenu trudovi drip ili moji cu bit izmorena ko pas....
meni ce morat ugraditi katerer ako ubrzo ne rodim.casu vode cili dan u mukama ispisavam koliki mi je pritisak.doli me sve boli ko da sam krdo konja jahala cili dan
Ledja me pocela boliti pomalo,ali oko bubrega i imala sam sad jacu kontrakciju valjda,neznam ni ja vise...ugl suze mi na oci odjednom naletile
Eeee ana pocelo je pocelo, al ako rodis prije loreen ona ce ispalit na živce.
Sortiraj odgovore
Najstariji