Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    21. Ožujak 2015. 21:08

jebate koliko nas je 17.3 i niko nije rodija tad hsha ukleti datum.mene toliko probolo sad u pipi jako da sam pomislila da je dijetd bez trudova na izlazu..bas me prisiklo...gmize van haha

• Loreen
    21. Ožujak 2015. 21:19

I mene je bolila pipi i peckalo me jucer i prekjucer kako bi mi to curilo van...

A nasmijala me Leda, cini mi se, da je danas otkrila da nema gležnjeve, a ni ja nemam vise onu kost dole kraj gležnjeva i nikako da izviri van 

A ja stalno imam bolove u ledjima malo trbuhu i sve sve lažni.... Ne bole jako vise neugodni... Citam po netu da zene imaju trudove nakon te plodne vode i prčkanja a bome naši su bebači žilavi.... Strah me da neće se dat ni kad krene.... Brrrrr.

Ana76
    21. Ožujak 2015. 21:26

Majko mila,bas je taj 17.3.uklet!!
    E a ja danas ko tuka zabrijala kako cu ja imat trudove i uopce ih necu osjetit i sta cu onda...a zaboravila da nemoze beba nikud dok vodenjak ne pukne!haahaa

phived
    21. Ožujak 2015. 21:27

ajme, do kraja ćemo sve izgledati ko teletabisi 

http://www.bojanke.com/images/teletabisi_1024x768.jpg

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 21:30

A cure moje preimenovati ce mo ovaj podforum u trudnice koje su već izbrojale sitno pa su ostale na dodatnoj nastavi Evo i meni je sluzbeno danas prosa termin.

• Loreen
    21. Ožujak 2015. 21:36

Bas smo teletabisi 

Covice, pa ja necu moc podnit porod cini mi se , od stresa kad cu rodit da kad krenu trudovi drip ili moji cu bit izmorena ko pas....

• iska
    21. Ožujak 2015. 21:39

meni ce morat ugraditi katerer ako ubrzo ne rodim.casu vode cili dan u mukama ispisavam koliki mi je pritisak.doli me sve boli ko da sam krdo konja jahala cili dan

Ana76
    21. Ožujak 2015. 21:48

Ledja me pocela boliti pomalo,ali oko bubrega i imala sam sad jacu kontrakciju valjda,neznam ni ja vise...ugl suze mi na oci odjednom naletile

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 21:53

Eeee ana pocelo je pocelo, al ako rodis prije loreen ona ce ispalit na živce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.