Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    21. Ožujak 2015. 20:03

A moja Ana , ne mozemo ni mi jos dugo na ovaj ili onaj nacin.. Bolje prirodno ali jbg... Kazem ti , tebi je drugo dijetešce moja mama je drugo prenila više nego prvo (10 dana) a treće 16 dana haha Tako da padaju u vodu one priče da ide brže i lakše kasnije haha

A valjda u moć izdržat tu bol... Drip mi ne gine ovim tempom i koliko sam bila protiv  a sad vjerojatno bez njega ništa neće krenut ... A to je jako bolno i ja se tako bojim jer ja padam u nesvjest kad mi padne tlak a padne kad se dugo iscrpljujem iako sam trpeća pa onda trpim i na kraju se iscrpim dok se ne pogubim.... 

Tlak mi je čak na 120/80 sad... TO je visoko za mene :) 

Nadam se samo da ce nam bebice bit zdrave i dobre i da ce sve proc kako treba pa makar se morale pomucit. Danas je jedna teta rodila ( hitnom je dosla iz Sinja) i otvaraju pred rodilistem vrata od hitne i vicu ; rodila je! I poceli pljeskat ljudi a meni suze u oci... Bas me to iznenadilo da me to toliko ,,pogodilo,, 

Ana76
    21. Ožujak 2015. 20:16

Ja iz kade upravo,prijavljujem 2kg vise na vagi od jutros!Noge mi buknule!
    Od trudova jos nistap

Loreen
    21. Ožujak 2015. 20:22

Ana

Ja iz kade upravo,prijavljujem 2kg vise na vagi od jutros!Noge mi buknule!
    Od trudova jos nistap

Piše da pred porod kilaža stane... Meni se to jos nije dogodilo... Jos cu ja dogurat do 80 kila jebate led-.-

• iska
    21. Ožujak 2015. 20:30

a kako smo dobile tako cemo skinuti..dojenje,prehrana i vjezba

• Miha11
    21. Ožujak 2015. 20:34

Cure, može pomoć! Sad sam u 41tj+4, termin mi je bio 17-og.. 
    Danas sam bila na ctg koji ne pokazuje trudove. Nakon toga mi je pogledala plodnu vodu. Veli da je mliječna, beba je nisko. Otvorena sam za 1 prst :-( Muči me to što osjećam cijelo popodne i sad navečer bol dolje.. Pojavljuje se svako malo. Išla sam i prošetati sat vremena. Da li je koja imala takvih problema nakon tog pregleda? Već sam u strahu da neću prepoznati prave trudove..

Miha11
    21. Ožujak 2015. 20:36

Miha

Danas sam bila na ctg koji ne pokazuje trudove. Nakon toga mi je pogledala plodnu vodu. Veli da je mliječna, beba je nisko. Otvorena sam za 1 prst :-( Muči me to što osjećam cijelo popodne i sad navečer bol dolje.. Pojavljuje se svako malo. Išla sam i prošetati sat vremena. Da li je koja imala takvih problema nakon tog pregleda? Već sam u strahu da neću prepoznati prave trudove..

Pardon, 40tj+4.. KRIVO SAM NAPISALA

Ana76
    21. Ožujak 2015. 21:00

Miha

Ok Miha,termin kad i ja!Gdjr dolje? u pipi,ili dolje u trbuhu?ak je u pipi onda je od pregleda,mene danas peklo dosta dugo...ak je trbuh,onda ako ti se stvrdne i pravilni su razmaci pravi su,ako su nepravilni,laznjaci su

mamita13
    21. Ožujak 2015. 20:45

Ana i Loreen pa vi još niste rodile, ja se nadala sad ću doći i pisati čestitke! 
    Ajme ja mislim da sam pogriješila kad sam se uključila tu, čitam ove postove i sve ste prenile! Moja majka meni kaže da je mene trebala rodit krajem petog, a rodila me krajem šestog mjeseca! Malo falili, malo prenila i eto! Nadam se da samnom neće biti takav slučaj! :D

Inače crnka2203 što je rodila neki dan je moja prija, bila sam jučer kod nje išla vidit bebača! Mali joj je PRESLADAK! :) Ima više kose nego ja :D Predivan je stvarno i umiljat skroz! A ona se odlično snašla u ulozi mami, i predivno joj stoji! 

I što se tiče tih prištića i tena, vidila sam da ste spominjale, i katastrofa sam! Svaki dan 5 novih mi iskoči, strašno me živciraju!

Leda2
    21. Ožujak 2015. 20:48

Ana do jutra ćeš to izgubiti, meni vec dva tjedna po noći trnu ruke! Slano sam izbacila i dalje mi ruke trnu! danas sam otkrila da nemam gležnjeve , više se ne važem dosta mi i vage i brojanja kila! A kako ću do kraja Bog zna bit cu ko balon!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI