A moja Ana , ne mozemo ni mi jos dugo na ovaj ili onaj nacin.. Bolje prirodno ali jbg... Kazem ti , tebi je drugo dijetešce moja mama je drugo prenila više nego prvo (10 dana) a treće 16 dana haha Tako da padaju u vodu one priče da ide brže i lakše kasnije haha
A valjda u moć izdržat tu bol... Drip mi ne gine ovim tempom i koliko sam bila protiv a sad vjerojatno bez njega ništa neće krenut ... A to je jako bolno i ja se tako bojim jer ja padam u nesvjest kad mi padne tlak a padne kad se dugo iscrpljujem iako sam trpeća pa onda trpim i na kraju se iscrpim dok se ne pogubim....
Tlak mi je čak na 120/80 sad... TO je visoko za mene :)
Nadam se samo da ce nam bebice bit zdrave i dobre i da ce sve proc kako treba pa makar se morale pomucit. Danas je jedna teta rodila ( hitnom je dosla iz Sinja) i otvaraju pred rodilistem vrata od hitne i vicu ; rodila je! I poceli pljeskat ljudi a meni suze u oci... Bas me to iznenadilo da me to toliko ,,pogodilo,,
Ja iz kade upravo,prijavljujem 2kg vise na vagi od jutros!Noge mi buknule!
Od trudova jos nistap
Cure, može pomoć! Sad sam u 41tj+4, termin mi je bio 17-og..
Danas sam bila na ctg koji ne pokazuje trudove. Nakon toga mi je pogledala plodnu vodu. Veli da je mliječna, beba je nisko. Otvorena sam za 1 prst :-( Muči me to što osjećam cijelo popodne i sad navečer bol dolje.. Pojavljuje se svako malo. Išla sam i prošetati sat vremena. Da li je koja imala takvih problema nakon tog pregleda? Već sam u strahu da neću prepoznati prave trudove..
Ana i Loreen pa vi još niste rodile, ja se nadala sad ću doći i pisati čestitke!
Ajme ja mislim da sam pogriješila kad sam se uključila tu, čitam ove postove i sve ste prenile! Moja majka meni kaže da je mene trebala rodit krajem petog, a rodila me krajem šestog mjeseca! Malo falili, malo prenila i eto! Nadam se da samnom neće biti takav slučaj! :D
Inače crnka2203 što je rodila neki dan je moja prija, bila sam jučer kod nje išla vidit bebača! Mali joj je PRESLADAK! :) Ima više kose nego ja :D Predivan je stvarno i umiljat skroz! A ona se odlično snašla u ulozi mami, i predivno joj stoji!
I što se tiče tih prištića i tena, vidila sam da ste spominjale, i katastrofa sam! Svaki dan 5 novih mi iskoči, strašno me živciraju!
Ana do jutra ćeš to izgubiti, meni vec dva tjedna po noći trnu ruke! Slano sam izbacila i dalje mi ruke trnu! danas sam otkrila da nemam gležnjeve , više se ne važem dosta mi i vage i brojanja kila! A kako ću do kraja Bog zna bit cu ko balon!
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji