Meni se stvrdne trbuh, dole me probada i bolucka i ja sam bila uvjerena od setnji i svega da sam se bar malo otvorila ali nisam .... I ubija me to u pojam... Zamisli jbt da ne dobijem svoje trudove.. MIslim, kakva je to greška u tijelu?? Pa kako bi rodila prije 150 godina... Kad?? Nikad... Umrla bi...
Uvik sam bila žilava ali očito to nije dobro kad se o trudovima radi...
Počela sam imat negativne misli... Eto, izludila sam samu sebe...
Meni se stvrdne trbuh, dole me probada i bolucka i ja sam bila uvjerena od setnji i svega da sam se bar malo otvorila ali nisam …. I ubija me to u pojam… Zamisli jbt da ne dobijem svoje trudove.. MIslim, kakva je to greška u tijelu?? Pa kako bi rodila prije 150 godina… Kad?? Nikad… Umrla bi…
Uvik sam bila žilava ali očito to nije dobro kad se o trudovima radi…
Počela sam imat negativne misli… Eto, izludila sam samu sebe…
Loreen,ne ocajavaj...jos malo,jos malo!
Nemoj mi se sada raspadati,naravno da ces roditi pa kako god,nije vise ni bitno..bitno da prodje sve ok!
Mada i mene cudi kako se zene neke uopce ne otvaraju ili nemaju svoje trudove,isto mi je to misterij kako je bilo prije!
Pozdrav drage moje, moram vam javit...jučer u 14:25 se rodila moja princezica, 3020 g i 46 cm :)
Tina čestitke , nek ste nam žive i zdrave i gustajte zajedno.
Bas me ovakve vijesti razvesele do neba.
Ja neznam kako vama beba lezi u trbuhu ali moj mali je skroz u cudnom polozaju,bar vecinom vremena jer sam se ja jutros doslovno probudila i ono...GDJE MI JE TRBUH???
On se meni skroooz dolje spusti i nekako zgrbi tako da vam ja imam dvije izbocine sa svake strane,trbuha i jos nekako kao da utone u ledja,a i inace ga vise u ledjima nosim otpocetka!Al ja nemam pojma kako on tako lezi a glavicamu je dolje,u prravilnom polozaju,ovako mi izgleda kao da poprijeko lezi!I onda dok ja lezim tako na boku(na ledjima nema sanse)onda se on proteze pa mi se trbuh stvrdne i nemam zraka dovoljno,to mi je bilo najgore sad dok sam u voznji tako da mi je ovo od prekjucer bilo zadnje sto sam vozila 2u1!
Ja neznam kako vama beba lezi u trbuhu ali moj mali je skroz u cudnom polozaju,bar vecinom vremena jer sam se ja jutros doslovno probudila i ono…GDJE MI JE TRBUH???
On se meni skroooz dolje spusti i nekako zgrbi tako da vam ja imam dvije izbocine sa svake strane,trbuha i jos nekako kao da utone u ledja,a i inace ga vise u ledjima nosim otpocetka!Al ja nemam pojma kako on tako lezi a glavicamu je dolje,u prravilnom polozaju,ovako mi izgleda kao da poprijeko lezi!I onda dok ja lezim tako na boku(na ledjima nema sanse)onda se on proteze pa mi se trbuh stvrdne i nemam zraka dovoljno,to mi je bilo najgore sad dok sam u voznji tako da mi je ovo od prekjucer bilo zadnje sto sam vozila 2u1!
Jep,svako jutro kad se probudim mi se drob skroz spuše haha...beba valjda zauzme položaj nekako meni uz kičmu,pa se mi zezamo da je li beba nocu izasla,da pogledam u krevet haha..stvarno sve oblike preko dana trbuh promijeni
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji