Meni se stvrdne trbuh, dole me probada i bolucka i ja sam bila uvjerena od setnji i svega da sam se bar malo otvorila ali nisam .... I ubija me to u pojam... Zamisli jbt da ne dobijem svoje trudove.. MIslim, kakva je to greška u tijelu?? Pa kako bi rodila prije 150 godina... Kad?? Nikad... Umrla bi...
Uvik sam bila žilava ali očito to nije dobro kad se o trudovima radi...
Počela sam imat negativne misli... Eto, izludila sam samu sebe...
Pozdrav drage moje, moram vam javit...jučer u 14:25 se rodila moja princezica, 3020 g i 46 cm :)
Tina čestitke , nek ste nam žive i zdrave i gustajte zajedno.
Bas me ovakve vijesti razvesele do neba.
Ja neznam kako vama beba lezi u trbuhu ali moj mali je skroz u cudnom polozaju,bar vecinom vremena jer sam se ja jutros doslovno probudila i ono...GDJE MI JE TRBUH???
On se meni skroooz dolje spusti i nekako zgrbi tako da vam ja imam dvije izbocine sa svake strane,trbuha i jos nekako kao da utone u ledja,a i inace ga vise u ledjima nosim otpocetka!Al ja nemam pojma kako on tako lezi a glavicamu je dolje,u prravilnom polozaju,ovako mi izgleda kao da poprijeko lezi!I onda dok ja lezim tako na boku(na ledjima nema sanse)onda se on proteze pa mi se trbuh stvrdne i nemam zraka dovoljno,to mi je bilo najgore sad dok sam u voznji tako da mi je ovo od prekjucer bilo zadnje sto sam vozila 2u1!
Sortiraj odgovore
Najstariji