a i meni su ti kvrgice kad legnem..to ti nogama odguruje.meni je cijelu trudnocu na lijevoj strani malo drob izboceniji i pitala sam dr. sto je tu pa je reka da me s kolinom tu rasteze.ja sam dugo vremena bila uvjerena da je guza...al sad mi nekad i sa strane droba neke izbočine budu, možda ubiti hobotnicu na kraju rodim....
Tina, cestitam!!! Sve najbolje vam zelim i da puno gustate zajedno
Ti si u vinogradskoj rodila ako sam dobro zapamtila? Kad stignes napisi kako ti je proslo sve
Je li se vama pogorsao ten pred kraj trudnoce? Evo mi izbacila tri bolna pristica?? Nisam ih imala 9 miseci skoro
Ma prije 150 godina nisu ni znali da trudnoca traje 40 tjedana. Rodile bi kad bi im bilo vrijeme, a mi se puno opterecujemo s datumima jer puno vise znamo nego one prije. Nama je cak jedan dr na tecaju u vinogradskoj rekao da on misli da je induciranje poroda u 42. tjednu, kako to tamo rade (orilo, gorilo, s puna 42 tjedna tamo radjas) zapravo pogresno jer mucimo i mamu i bebu, a ona bi vjerojatno dosla tri dana poslije...
A moj stomak vam je preko dana uglavnom kockast u sredini, nikako ne mogu skuzit di joj je sta
Hahhaha sigurno bi ti hobotnica krvgice pravila!
Kod mene je s jedne strane guza,a s druge valjda nogice,tko ce ga znati!
Ja sam trenutno na lopti jer mi lezanje nekako danas jako kukove opterecuje,bas me bole...covjece nece se valjda jos vise rasiriti...ne hopsem jer mi bas ne pase ali se onak lagano ljuljam i izvijam!I u kadu cu uskoro,hvala Bogu sto je prostrana,kako je dobro onako leci sa strane u kadi,opustiti trbuh...milina,cak se onako se okrenem potrbuske pa se podbocim rukama i koljenima i opustim ledja i trbuh....aaaa!
Mislim da je porod u kadi prava stvar!
Sortiraj odgovore
Najstariji