Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    21. Ožujak 2015. 19:11

hahahahaha, ne mogu virovat .. Znaci, to je tako normalno ocito.... Sad kad se omastim i oprištavim ove zadnje dane pa budem, zivcana, debela, masna i ružna da ni u grad ne budem htjela ic.

Jucer sam obukla traperice trudnicke koje nisam 3 tjedna i ne mogu ih navuc preko trbuha vise.... Tako da sam službeno ostala na hulahopkama i jednim hlačama.... 

Ma osjećam se ko govance... Bljak sve  a sutra opet kisu neku najavljuju....

• Loreen
    21. Ožujak 2015. 19:17

Ja ih ne mogu ni masakrirat jer su potkozni i bole i nema u njima nista :(

Ana76
    21. Ožujak 2015. 19:17

Oooo svasta,hvala na utjehi!
    Mislim,ja ju nisam namjeravala traziti osim bas ako bi sta zapelo a cula sam da i ona cak otvara!Prosli porod mi ni na pamet nije pala!Neznam ni dali imaju to u Brodu!

Ana76
    21. Ožujak 2015. 19:23

Loreen,neki dan sam se pitala dali cemo ja i ti dogurati do 200-te stranice na ovoj temi...cini se da hocemo!Porodilo ih se barem deset vec otkad smo tu a ti ja kao bile taman pred terminom...oooo Boze,jadne li smo srece!Hahahahaha

• iska
    21. Ožujak 2015. 19:24

da zaboravi na epiduralnu...al rekli su da daju lokalnu anesteziju spasmex,hahahah ja sam to pila za menzis.umrla sam od smijeha kad su rekli...da spasmex

Tina94a
    21. Ožujak 2015. 19:36

Phived, da...u Vinogradskoj sam, sve je za sada super, doktorima sve pohvale i sestrama, ja sam prezadovoljna! :)

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 19:50

A meni je ginic objasnila nogice su ispod rebara na lijevoj strani, guza toooooocno na želucu od tud i te lude zgaravice i nemogu puno jest bar nesto dobro dobila sam 10kg s odjećom tijelo bebe je po desnoj strani a glava i rukice nisko dolje. A posteljica sprijeda lijevo poviše od pupka. Moja se isto isteze i proteze na sve strane, najslađe mi je bilo tamo oko 32tt kad je bila mala a dovoljno jaka da je svugdje osjetim pa su mi njeni pokreti se činili ko mala hobotnica na sve strane, a sad samo osjećam guzu po želucu, samo sam do neba sritna da me pusti da pojedem a da se ne miče tada jer u suprotnom požali mosta sam ikad ista pojela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.