hahahahaha, ne mogu virovat .. Znaci, to je tako normalno ocito.... Sad kad se omastim i oprištavim ove zadnje dane pa budem, zivcana, debela, masna i ružna da ni u grad ne budem htjela ic.
Jucer sam obukla traperice trudnicke koje nisam 3 tjedna i ne mogu ih navuc preko trbuha vise.... Tako da sam službeno ostala na hulahopkama i jednim hlačama....
Ma osjećam se ko govance... Bljak sve a sutra opet kisu neku najavljuju....
Ja ih ne mogu ni masakrirat jer su potkozni i bole i nema u njima nista :(
Oooo svasta,hvala na utjehi!
Mislim,ja ju nisam namjeravala traziti osim bas ako bi sta zapelo a cula sam da i ona cak otvara!Prosli porod mi ni na pamet nije pala!Neznam ni dali imaju to u Brodu!
Loreen,neki dan sam se pitala dali cemo ja i ti dogurati do 200-te stranice na ovoj temi...cini se da hocemo!Porodilo ih se barem deset vec otkad smo tu a ti ja kao bile taman pred terminom...oooo Boze,jadne li smo srece!Hahahahaha
da zaboravi na epiduralnu...al rekli su da daju lokalnu anesteziju spasmex,hahahah ja sam to pila za menzis.umrla sam od smijeha kad su rekli...da spasmex
Phived, da...u Vinogradskoj sam, sve je za sada super, doktorima sve pohvale i sestrama, ja sam prezadovoljna! :)
A meni je ginic objasnila nogice su ispod rebara na lijevoj strani, guza toooooocno na želucu od tud i te lude zgaravice i nemogu puno jest bar nesto dobro dobila sam 10kg s odjećom tijelo bebe je po desnoj strani a glava i rukice nisko dolje. A posteljica sprijeda lijevo poviše od pupka. Moja se isto isteze i proteze na sve strane, najslađe mi je bilo tamo oko 32tt kad je bila mala a dovoljno jaka da je svugdje osjetim pa su mi njeni pokreti se činili ko mala hobotnica na sve strane, a sad samo osjećam guzu po želucu, samo sam do neba sritna da me pusti da pojedem a da se ne miče tada jer u suprotnom požali mosta sam ikad ista pojela.
Sortiraj odgovore
Najstariji