pa daaa, spremio se frajer za izlazak držim fige Ana da nam napokon rodiš
Joooj,nadam se i ja!Ledja me evo bole pomalo!
Evo sluzbeno sam na 200-toj stranici!
i mene ledja boleee al mislim da je to od droba haha i droooboo mi je kaameen
E Iska mogle bi mi skupa,danas ludnica u bolnici...porod za porodom,ja dok sam bila 3 rodile!Puno ih na ctg-u,sat i pol sam bila
Jutro cure,
Miha sta se dešava jesu li pravi?
Evo i ja s plodne jutros, nista novog plodna bistra i kad sam pitala za ctg rekli su mi da ne rade svakom to već ako ima potrebe, a sad ko i kako odluci jel ima potrebe ili ne, a svašta moj ginic uopće ctg nije spominja niti mi je da uputnicu.
I mene soraju lažnjaci cilo jutro i vise mi je dopizdilo ocu rodit.
Jutro cure, ja sam vam nocas tri puta imala vatreno buđenje... Probudili me napadaji panike... Užasni... I smirim samu sebe, zaspem i opet tako jos dva puta. Bas drito iz sna... Koji sok. A ne sjecam se da sam ista sanjala... I budim se jutros i sve me boli i sad cu popit caj i mozda me opet crijeva muce sumnjam da su ikakvi trudovi jedino me bolilo u preponama al vjerojatno od kreveta... Jer svi kazu znat ces kad pocnu trudovi... Pa sam sutra kavu dogovorila iza pregleda :)
Meni ctg i dalje nisu radili, jucer mi je gledala bebino srce na uzv ali ctg nisam radila od utorka samo plodnu vodu i ne znam trebam li pitati....
Ana, drži se, bar ti ocitava trudove meni je na 20 ravna crta uvik .... I bebač se miče pretezno navecer jace... Ujutro spava ( kad se radi ctg ,jel) :)
Probudila sam se u 11 ipo... Koja sam ja spavalica... Zelim vam bol i trudove vama kojima trebaju I sebi LOL
Sortiraj odgovore
Najstariji