pa daaa, spremio se frajer za izlazak držim fige Ana da nam napokon rodiš

Joooj,nadam se i ja!Ledja me evo bole pomalo!
Evo sluzbeno sam na 200-toj stranici!
i mene ledja boleee al mislim da je to od droba haha i droooboo mi je kaameen
E Iska mogle bi mi skupa,danas ludnica u bolnici...porod za porodom,ja dok sam bila 3 rodile!Puno ih na ctg-u,sat i pol sam bila
E Iska mogle bi mi skupa,danas ludnica u bolnici…porod za porodom,ja dok sam bila 3 rodile!Puno ih na ctg-u,sat i pol sam bila
bija bi red da ti bar dan prije krenes hehe al dobro srest cemo se tamo
Jutro cure,
Miha sta se dešava jesu li pravi?
Evo i ja s plodne jutros, nista novog plodna bistra i kad sam pitala za ctg rekli su mi da ne rade svakom to već ako ima potrebe, a sad ko i kako odluci jel ima potrebe ili ne, a svašta moj ginic uopće ctg nije spominja niti mi je da uputnicu.
I mene soraju lažnjaci cilo jutro i vise mi je dopizdilo ocu rodit.
Jutro cure, ja sam vam nocas tri puta imala vatreno buđenje... Probudili me napadaji panike... Užasni... I smirim samu sebe, zaspem i opet tako jos dva puta. Bas drito iz sna... Koji sok. A ne sjecam se da sam ista sanjala... I budim se jutros i sve me boli i sad cu popit caj i mozda me opet crijeva muce sumnjam da su ikakvi trudovi jedino me bolilo u preponama al vjerojatno od kreveta... Jer svi kazu znat ces kad pocnu trudovi... Pa sam sutra kavu dogovorila iza pregleda :)
Meni ctg i dalje nisu radili, jucer mi je gledala bebino srce na uzv ali ctg nisam radila od utorka samo plodnu vodu i ne znam trebam li pitati....
Ana, drži se, bar ti ocitava trudove meni je na 20 ravna crta uvik .... I bebač se miče pretezno navecer jace... Ujutro spava ( kad se radi ctg ,jel) :)
Probudila sam se u 11 ipo... Koja sam ja spavalica... Zelim vam bol i trudove vama kojima trebaju I sebi LOL
Jutro cure, ja sam vam nocas tri puta imala vatreno buđenje… Probudili me napadaji panike… Užasni… I smirim samu sebe, zaspem i opet tako jos dva puta. Bas drito iz sna… Koji sok. A ne sjecam se da sam ista sanjala… I budim se jutros i sve me boli i sad cu popit caj i mozda me opet crijeva muce sumnjam da su ikakvi trudovi jedino me bolilo u preponama al vjerojatno od kreveta… Jer svi kazu znat ces kad pocnu trudovi… Pa sam sutra kavu dogovorila iza pregleda :)
Meni ctg i dalje nisu radili, jucer mi je gledala bebino srce na uzv ali ctg nisam radila od utorka samo plodnu vodu i ne znam trebam li pitati….
Ana, drži se, bar ti ocitava trudove meni je na 20 ravna crta uvik …. I bebač se miče pretezno navecer jace… Ujutro spava ( kad se radi ctg ,jel) :)
Probudila sam se u 11 ipo… Koja sam ja spavalica… Zelim vam bol i trudove vama kojima trebajuI sebi LOL
Joj blago tebi, samo spavaj! Ja sam se noćas 5 puta budila na WC i od pola 3 do pola 4 bila budna, ali sad sretna jer mi nisu ruke trnule pa sam dobrl spavala! Sad me hvata fijaka mm pravio roštilj najela se idem idem probat malo ubit oko!

=http://lilypie.com]
Jutro cure, ja sam vam nocas tri puta imala vatreno buđenje… Probudili me napadaji panike… Užasni… I smirim samu sebe, zaspem i opet tako jos dva puta. Bas drito iz sna… Koji sok. A ne sjecam se da sam ista sanjala… I budim se jutros i sve me boli i sad cu popit caj i mozda me opet crijeva muce sumnjam da su ikakvi trudovi jedino me bolilo u preponama al vjerojatno od kreveta… Jer svi kazu znat ces kad pocnu trudovi… Pa sam sutra kavu dogovorila iza pregleda :)
Meni ctg i dalje nisu radili, jucer mi je gledala bebino srce na uzv ali ctg nisam radila od utorka samo plodnu vodu i ne znam trebam li pitati….
Ana, drži se, bar ti ocitava trudove meni je na 20 ravna crta uvik …. I bebač se miče pretezno navecer jace… Ujutro spava ( kad se radi ctg ,jel) :)
Probudila sam se u 11 ipo… Koja sam ja spavalica… Zelim vam bol i trudove vama kojima trebajuI sebi LOL
je meni po cile dane beba mirna onda dodjem na ctg pa se gubi signal na onom aparatu i svira koliko se onda mice,pa me onda pitaju :'' je vam uvijek ovako aktivna?'' u čudu sestra bude haha...a i donja crta uvik neke krivulje kako beba mrda drob i jos koji trud između nepravilni,al nikako da ja dobijem te pravilne trudove za izgooon...kmeeeeeeeee
Al moramo biti strpljive jel tako
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji