Ja ne osjecam nikakav pritisak kod gledanja plodne vode ... i mama mi je to rekla a ja nista ne osjecam ...
a nean pojma vise. i ja sam danas po mojoj dokici 40 plus 5 ... a inace sam mislim u 41 tjednu ali eto neka joj ta dva dana jos...
Noooc!
Jà sam legla sad,veca kolicina iscjetka mi je izasla..lagane kontrakcije su tu....sad cemo jos vidjeti hoce biti sta,ako bude,javljam vam se ali idem i ja pokusat spavati!
Ajde Ana.... Ja bi i da meni krene ali nista.. Samo me bocka dole unutra ... Ali to ne znaci da se otvaram ocito.. Idem malo plakat, citat knjigu i spavat ako cu moc.
Jutro,cure!Ja pravim dorucak i spremam se za ctg,najgore mi je sto moram stalno na to pa me onda mm mora vozati pa dizi malu rano...uff!Da bar mogu sama ici
Ugl.kod mene se nista ne dogadja,malo iscjetka nekog jos kroz noc izlazilo i to je to!Vidjet cemo sta ce ctg pokazati sada!
Ovo je bila duga noc za mene :-( Svakih 7-8min me dolje boljelo nekih 30-ak sekundi.. I sad se nastavlja. Hodala sam 3 put na wc, al veliku nuzdu nisam mogla obavit. Neznam dal su to lazni trudovi, dal je to od jucerasnjeg pregleda plodne vode, dal je od setanja popodne :-( Vise nista neznam. Da te bolove imam svakih 3-5min, onda bi sumnjala na prave trudove, al ovak neznam kaj da velim. Beba je aktivna! Bol nije strasno jaka i nema je u krizima
Sortiraj odgovore
Najstariji