Ja ne kuzim sto je to mene bolilo ono jutro 3 sata u ledjima i trbuhu ja mislila porod u roku dana a ono ćorak :)
A Ana i tebe i mene muce trudovi a nikako da krenu ... S tim da ja nisam nista skoro otvorena, taman za plodnu vodu...
haah ja nisam ni za plodnu vodu.i jos moj gini govori kako divni nosim kako mi je krasno svee dok me pregledava.haha ja ne znsm sto je krasno kod zatvorenosti.aaaaaa
Ak si otvorena,ture ti ono za ono..onaj neki kao kljun metalni na koji stavi gel pa ga lagano ugura unutra,rastvori ti njime valjda grlic maternice(ispravite ak grijesim),ugura unutra taj tubus neki a to je nekakva cijev valjda sa lampicom koja ode skroz unutra do vodenjaka i lampicom tom kad osvjetlli,vidi boju vode sto ti osjetis kao pojacan pritisak u trbuhu...e sad,to ja tako sebi predocim,djelomicno pogledam jer nije bas ugodno pa mi lakse lezat,zmirit i prodisavati to dok ne prodje...osim kad moja dokica gleda,kod nje nista ne osjetim
A ne znam ali i mene je zadnja dva pregleda bas bolilo, ujutro idem gledat plodnu vodu po prvi put bas me strah kako ce to bit
I da....ja se ponovno osjecam dosadno trudnjikavo...Loreen,cekam te jos uvijek(mada se bas nemozemo racunat iako ti je termin prije mene bio jer sam drugorotka,ali ipak),nista od mojih trudova,al jos nisam legla i skroz se opustila...vidicemo jos!
Sortiraj odgovore
Najstariji