Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    21. Ožujak 2015. 21:53

Ja ne kuzim sto je to mene bolilo ono jutro 3 sata u ledjima i trbuhu ja mislila porod u roku dana a ono ćorak :)

A Ana i tebe i mene muce trudovi a nikako da krenu ... S tim da ja nisam nista skoro otvorena, taman za plodnu vodu...

• iska
    21. Ožujak 2015. 22:01

haah ja nisam ni za plodnu vodu.i jos moj gini govori kako divni nosim kako mi je krasno svee dok me pregledava.haha ja ne znsm sto je krasno kod zatvorenosti.aaaaaa

Ana76
    21. Ožujak 2015. 22:08

Neznam sta je,mozda nista...pustilo.me sada,vjesim na lopti jos

• iska
    21. Ožujak 2015. 22:11

mi smo za laganu ludaru ja mislim

• iska
    21. Ožujak 2015. 22:33

pa sto rade na tim pregledima da toliko boli?

Ana76
    21. Ožujak 2015. 22:47

Ak si otvorena,ture ti ono za ono..onaj neki kao kljun metalni na koji stavi gel pa ga lagano ugura unutra,rastvori ti njime valjda grlic maternice(ispravite ak grijesim),ugura unutra taj tubus neki a to je nekakva cijev valjda sa lampicom koja ode skroz unutra do vodenjaka i lampicom tom kad osvjetlli,vidi boju vode sto ti osjetis kao pojacan pritisak u trbuhu...e sad,to ja tako sebi predocim,djelomicno pogledam jer nije bas ugodno pa mi lakse lezat,zmirit i prodisavati to dok ne prodje...osim kad moja dokica gleda,kod nje nista ne osjetim

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 22:47

A ne znam ali i mene je zadnja dva pregleda bas bolilo, ujutro idem gledat plodnu vodu po prvi put bas me strah kako ce to bit

Ana76
    21. Ožujak 2015. 22:49

I da....ja se ponovno osjecam dosadno trudnjikavo...Loreen,cekam te jos uvijek(mada se bas nemozemo racunat iako ti je termin prije mene bio jer sam drugorotka,ali ipak),nista od mojih trudova,al jos nisam legla i skroz se opustila...vidicemo jos!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.