Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    21. Ožujak 2015. 15:10

ahahaha, cure, genijalne ste, nasmijale ste me do suza :) ja sam noćas sanjala da se seksamo i to je vrhunac mog seksualnog života (ne znam jel bih se smijala tome ili plakala) 

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 15:32

Hahaha phived ja sam sanjala da mi se muž nabacuje nekoj mladoj Njemici koja je skroz slatka i prpošna, a ja stojim debela i   Totalno neprivlacna i to gledam pa me uvatila teška ljubomora i napad bijesa u snu. Boze sačuvaj šta hormoni rade od nas trudnica.

Ana76
    21. Ožujak 2015. 16:03

Pihh,vi bar imate sexy snove..ja sad spavala i sanjam da trazim si nesto po kuhinji,kao da sam uzasno gladna,ii to me probudi i sad evo jedem..da necu ic roditi gladna jos,nedaj Boze!
    hahahaha

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 16:18

Baš sam se na temi seks u trudnoći požalila na svoj trenutno apstinentski život. Što zbog otvorenosti što zbog nelagode koju sam imala dok smo par puta to obavili. Ja sam Phived baš kao i ti samo sanjam a od akcije ništa. A dođe mi ponekad al onda mislim da nije pametno da mi se neke bakterije ne ušuljaju kroz rupicu k bebi. A i trenutno nemam neku jaku želju kao pred 2 mjeseca kad mi je to stalno bilo na pameti i stalno sam to i sanjala. I ja si mislim da ću se bacit u akciju posije 36 tjedna da se brže otvaram. Ali opet mislim da ću do onda bit ko slonica- jer se već sad lakše koturam po krevetu nego da se dižem-pa mislim da će i to bit teže izvest u bilo kojoj pozi.

• iska
    21. Ožujak 2015. 16:51

drobo mi je kameeen ..drobo mi je kaaameeen lalalala

• iska
    21. Ožujak 2015. 16:59

Di se ti šetaš 3 sata??cili Zadar pješke taman obiđeš haha
    Ja mislim da ja te trudove nikad necu dobiti..Imala sam ih par na ctgu ja to nista nisam osjetila..Samo mi je drob vječno skamenjen.Imam osjecaj da mi se dijete začahurilo unutra haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.