Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    21. Ožujak 2015. 13:07

Evo ja napokon dosla kuci,rucak zavrsavam nabrzinu...pece me sve nesto dolje,dok sam setala od kolovara do kalerage..i natrag,upisala se skoro!Onda jos osla u super novu,tamo setala cca sat vremena,kolegica me vidjela,kad sam rekla koliko sam otvorena,poslala me odmah kuci da se tu ne porodim...hahahaha,koja ludaca,necu ja jos!
    Imam ja jos posla,treba usisat,popeglati,rucati,odspavati malo..mozda jos muza jednom ispreskakat...svidjelo mi se sinoc...hahahahah!

• Loreen
    21. Ožujak 2015. 13:55

Ja mislim da ja necu moc izdrzat taj inducirani porod Da cu padat u nesvijest umirat od bolova ko klanje nekakvo... Ne znam sto bi mislila -.- 

Danas je u rodilistu bila zena koja je otvorena 8cm a nije imala trudove uopce... I ja sam se ponadala pa mozda sam se ja malo otvorila... Koja šala, ja onaj bijedni prst.

Danas mi mama kaze da je ona svaki put dobila svoje trudove ali da su bili slabi i da su ih morali svaki put podebljat dripom a da su je prvi put htili na carski rez jer se nije nist otvarala ni s dripom i na kraju je rodila jedva. Mene  Jadna moja mama 

A eto... ocito su to geni... samo da ne dodem do njenih famoznih 16 dana iza termina haha

Danas me nije puno bolilo gledanje plodne i jutros u 4 ipo sam se digla i nisam mogla zaspat i bila sam uvjerena da je to znak i da cu danas ostat u rodilistu i onda me tamo poceo bolit trbuh i dvaput sam se preznojila od bolova u donjem dijelu trbuha i ledjima da bi na kraju dobila proljev... Eto... 

Ana ti si bar otvorena.... A mene moj dragi nece ni da pipne skoro 3 mjeseca otkad se mali poceo jace micat .. Neki dan mu ja kaze ajmo malo a on meni ; ne mogu mali to sve cuje i osjeca ... A mislim se ja , da i vidi... Ne zna di mu je glava a kamoli sto drugo ali dobro i onda smo se ceskali po ledjima  i to je to...  haha

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 13:59

Hahahaha leda i meni je tako ne da mi se nekako imam osjećaj da sam mu priuštila sex s osamdesetogodisnjakinjom, sve me zulja, boli i toliko sam si neprivlacna da sam jednostavno odustala od nasukavanja na njega zadnji misec dana.

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 14:09

Hahahaha dobro si me nasmijala

Ana76
    21. Ožujak 2015. 14:18

E cure a za seks,pa ja da se popnem na svog,jadan se nebi ni vidio vise...utonuo bi u krevet..hahahaha
    Ja sam vam Isku poslusala pa sam probala to u L,ono zlica poza,laksa i ugodnija i bolja od tog naskakivanja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.