naravno,najbolje da to kažes svom dr. kada ideš kod njrga,,,, svaki dr. drukčije priča!
Tamy24 i loreen tako je i meni bilo nakon zadnja dva pregleda tamna krv, kaže dr da je to normalno jer se od pritiska na cerviks 9 miseci ne protice krv kako triba pa se skupi dole i kod vaginalnog dojde do pucanja kapilarna pa ta stara krv malo otice.
Evo da i ja opet prijavim Lažnjake čitavu večer i ja se opet ponadala da ce se ustalit i da ce krenit i psihički se pripremila da cu krenit, a onda oko ponoć sve stalo pa sam popizdila i pukla na jadnu mačku i izvikala se da je prasica prozdrljiva, a jadni muž je gleda mamurluk pa sam i na njega vikala šta se smije. Boze sačuvaj pretvaram se u totalnu ludjakinju
Evo mene,3-4 cm otvorena,ctg pokazuje neke laznjake,ja ih nisam osjetila,dr pitao gdje zivim,posto sam 10min.od bolnice,nisu me zadrzali,ako do ujutro ne rodim,opet na ctg
ja sam jutros jogu radila ocekivajuci da ce mi stati ova bol i pritisak u zdjelici ali uzalud..sad evo radim kolače...utovit cu se lipo
Loreen, Ana, još ste 2 u 1 :)??!! Zar se nismo dogovorile da ćemo 13.3.? :P
Ja sam svoj dio obavila :D došla na pregled 13.3. sa 4 i pol cm i kaže moj doktoric da ću do večere rodit :D fulao je samo za par sati, jer su mi vodenjak probušili taman prije večere, bila gužva u rađaoni :)
Moj dečko se rodio u 23:18h sa 50 cm i 3810g.
Već smo doma i uživamo na veliko i vama šaljemo velike puse i da se sto prije družite sa svojim slatkišima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji