Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamy24
    21. Ožujak 2015. 08:50

naravno,najbolje da to kažes svom dr. kada ideš kod njrga,,,, svaki dr. drukčije priča!

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 10:34

Tamy24 i loreen tako je i meni bilo nakon zadnja dva pregleda tamna krv, kaže dr da je to normalno jer se od pritiska na cerviks 9 miseci ne protice krv kako triba pa se skupi dole i kod vaginalnog dojde do pucanja kapilarna pa ta stara krv malo otice.

Evo da i ja opet prijavim Lažnjake čitavu večer i ja se opet ponadala da ce se ustalit i da ce krenit i psihički se pripremila da cu krenit, a onda oko ponoć sve stalo pa sam popizdila i pukla na jadnu mačku i izvikala se da je prasica prozdrljiva, a jadni muž je gleda mamurluk pa sam i na njega vikala šta se smije. Boze sačuvaj pretvaram se u totalnu ludjakinju

Ana76
    21. Ožujak 2015. 10:34

Evo mene,3-4 cm otvorena,ctg pokazuje neke laznjake,ja ih nisam osjetila,dr pitao gdje zivim,posto sam 10min.od bolnice,nisu me zadrzali,ako do ujutro ne rodim,opet na ctg

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 10:44

Ana skoči na muza opet ima bit da to djeluje

Dragana31
    21. Ožujak 2015. 12:00

A moja iska sve se polako pretvaramo u slučaj. 

Ana76
    21. Ožujak 2015. 12:22

Jos setam...
    porodit cu se setajuci

• iska
    21. Ožujak 2015. 12:25

ja sam jutros jogu radila ocekivajuci da ce mi stati ova bol i pritisak u zdjelici ali uzalud..sad evo radim kolače...utovit cu se lipo

SanjaM4
    21. Ožujak 2015. 12:31

Loreen, Ana, još ste 2 u 1 :)??!! Zar se nismo dogovorile da ćemo 13.3.? :P
    Ja sam svoj dio obavila :D došla na pregled 13.3. sa 4 i pol cm i kaže moj doktoric da ću do večere rodit :D fulao je samo za par sati, jer su mi vodenjak probušili taman prije večere, bila gužva u rađaoni :)
    Moj dečko se rodio u 23:18h sa 50 cm i 3810g. 

Već smo doma i uživamo na veliko i vama šaljemo velike puse i da se sto prije družite sa svojim slatkišima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.