Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Adson
    02. Ožujak 2015. 15:24

U splitskom rodilistu sutra iden na pregled u 36+2 pa javim novosti!

Ana76
    02. Ožujak 2015. 15:55

Ja se kladim da ti cep polako ispada i ne znaci da mora biti krvav!bljakav je uglavnom i imas na googlu sliku pa si pogledaj!

tanja24
    02. Ožujak 2015. 16:10

Znaci ima nas po svuda:) meni uzv zadnji radjen sa 35tj. meni rade svaki drugi put. znaci pod zadnje tjedne svaka 2 tj. Sad u srijedu cu biti 37tj tocno.pa bi trebali raditi,iaKo bas ne prakticiraju tu uzv ako nema nekih naznaka da se mora. Na zadnjem uzv beba je bila 2900, sve ok. posteljica grannum 1/2 po mom privatnom ginicu kaze da bi mogla svoju funkciju dobro obavljati jos 3 tj. kasnije ce beba vec szlabije dobivati. Njegova Procijena je da bi mogla sa 38+ roditi. posto je nisko jako i otvorena sam 2 cm a idrugorotkinja sam. iako ni to nije pravilo.

tanja24
    02. Ožujak 2015. 16:13

Sz tim da mi taj uzv nisu radili u bolnici vec szam ja kod ginica svog privatnog bila narucena dva dana prije kontrole u bolnici na uzv jer sam znala da mi nece raditi u bolnici. a sad bi trebali sa 37 tj.

Ana76
    02. Ožujak 2015. 16:20

Aaaaa,glupii mob!razbit cu ga nakraju!drago mi je da ima jos netko barem blizu meni!ja sam u Murvici,rodit ces u Zadru,zar ne?ja jos uvijek vozim,lako meni voziti..meni tesko izaci iz auta...hehehee

• Loreen
    02. Ožujak 2015. 16:39

Nije mi palo napamet guglat sluzni cep ahahahaha sad cu :D

a sto se tice uzv-a i radi se svaki drugi put cini mi se.. Ono pa mora vidit kako je beba okrenuta i je li zapetljana u nesto itd :) 

A svaki put je previse... Ali zato mi svaki put guraju ruke i ispipavaju otvorenost , smrc, i onda mi uvali onaj gadni metalni, hladni kljun i onda kaze ; kaslji a ja jedva disem od pritiska. I onda prste lijevo ukopavaju pa desno pa  kazu mrrrrvicu otvorena smrc i tako ko zna dokad...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.