Ei ja taj pregled plodne vode nisam imala u prvoj trudnoci,bar mislim!kako to izgleda,jel boli sta?
Plodnu vodu gledaju kad ,,predes,, termin? Ma i ja mislim da su mi ovo danas opet bili neki novi falši trudovi.... Za poludit. Samo se uznemirim i ponadam i prestrasim i onda nista.....
Plodnu vodu gledaju kad ,,predes,, termin? Ma i ja mislim da su mi ovo danas opet bili neki novi falši trudovi…. Za poludit. Samo se uznemirim i ponadam i prestrasim i onda nista…..
A onda su morali,ja sam presla deset dana termin prosli puta!To dolje nesto cackaju,jelda?Ja ili sam postala zaboravna ili neznam sta mi je al ja se toga uopce ne sjecam!!
Plodnu vodu gledaju kad ,,predes,, termin? Ma i ja mislim da su mi ovo danas opet bili neki novi falši trudovi…. Za poludit. Samo se uznemirim i ponadam i prestrasim i onda nista…..
Da, kad predes termin provjeravaju plodnu vodu. Imaju neki instrumentic I moras biti otvorena da mogu napraviti amnioskopiju. :)

14.06.2014. L ♥
A ja nemam pojma kako to gledaju samo znam da dole nesto cackaju sigurno... Nemam ideju kako se to radi haha Kako mi je krenulo, saznat cu...
Znači mi sve tu smo zadnju mengu imale u šesti mjesec
A recite koliko nakon poroda se ocekuje prva menga?
A ja nemam pojma kako to gledaju samo znam da dole nesto cackaju sigurno… Nemam ideju kako se to radi haha Kako mi je krenulo, saznat cu…
Znači mi sve tu smo zadnju mengu imale u šesti mjesec
A recite koliko nakon poroda se ocekuje prva menga?
Ako ces dojiti onda ti prva menga moze izostati sve dok dojis iako nije pravilo, nekima unatoc dojenju dode. Nema pravila kada, moze biti brzo nakon poroda, moze biti nakon dva, tri mjeseca, nakon pola godine. Kod svakog je drugacije :)

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji