Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana76
    20. Ožujak 2015. 22:09

Zamislite bisera maminog domisljatog,danas ja tek sto sam legla nakon rucka,ona bi bas tad cipsa...ja joj kazem da sam umorna,braco spava u pupi,da zove tatu nek joj on dokuci!Zove ga,ne cuje on nju..kaze ona meni "e mama,ajde se ti polako,polako digni..skroz lagano,braco ce misliti da ti lezis a ti ces meni dokuciti cipsa!"hahahaha,mudrica jedna!

• iska

haha to je odlican crtic isto.ja evo masterchef gledam.pretjeruju s ovim pustim emisijama o kuhanju

• iska

haha to je odlican crtic isto.ja evo masterchef gledam.pretjeruju s ovim pustim emisijama o kuhanju

Ana76
    20. Ožujak 2015. 22:12

Ja jos na Houseu,odgledat cu sve sezone do kraja dok rodim...i jel...cekam nesto,neke trudice,kontrakcije,al jos nista nema!
    Ali da,moram se pohvaliti...znam da je to svima vama jaako bitnoali jucer sam obavila dvije a danas cak tri velike nuzde!!!Mozda nije za pohvalu ali ja mislim da je i to naznaka neka,zar ne?

• iska
    20. Ožujak 2015. 22:25

ooo ili te ananas od jucer potira haha..mene toliko nabija doli.pritisak mi je od jutros na mjehuru neizdrziv.doslovno kap popiskim jedva..uzas.glavina pritisce grrr

• Loreen
    20. Ožujak 2015. 22:26

Cure, na koljenima sam očistila sve podove, i cijelu kucu i ČAK prozore  mislim da sam dva sata sigurno čistila i brisala, bar imam takav osjecaj i nakon one setnje i svega mene ni da leđa zabole... A u 7. i 8. mjesecu trudonoce me bolila kicma od pranja tanjura... 

Postajemo superwomen :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.