Mislim da su ti to bili falši trudovi, ja sam ih imala tonu :( Drugih nemam.
Ana, ti si gotova danas ili sutra rano ujutro ovisi kojom ce brzinom ic. I ja cu ostat sama ode do 45.tjedna
Mislim da su ti to bili falši trudovi, ja sam ih imala tonu :( Drugih nemam.
Ana, ti si gotova danas ili sutra rano ujutro ovisi kojom ce brzinom ic. I ja cu ostat sama ode do 45.tjedna
Hahaha,ma i kod mene su vam laznjaci jos uvijek!idem opet oko naselja na sat vremena pa cemo vidjeti veceras sta ce biti...nikud ja jos neidem!
Curke, javljam sretnu vijest za vas ovdje koje ste se družile!
Dvenas je rodila danas oko podneva velikog dečkića od 3870 i 54cm. Javi vam se kad stigne!
Čestitke još jednom od mene!
Dvenas je rodila danas oko podneva velikog dečkića od 3870 i 54cm. Javi vam se kad stigne!
Aaaa dvenas!!!!!
Cestitke i puno puno pusa od mene njoj i sincicu!!
Aaaa dvenas!!!!!
Cestitke i puno puno pusa od mene njoj i sincicu!!
O neeee,nemogu viseeeee
Ubise me ove setnje,jedva se dovukla do kuce i sad se ubila u pahuljicama,kasnije cu u kadu,pojesti jos ananasa pa onda na muza...ak me to sve ne otvori do ujutro, objavljujem strajk bebonji!
O neeee,nemogu viseeeee
Ubise me ove setnje,jedva se dovukla do kuce i sad se ubila u pahuljicama,kasnije cu u kadu,pojesti jos ananasa pa onda na muza…ak me to sve ne otvori do ujutro, objavljujem strajk bebonji!
Ha ha ha, svaka čast!

=http://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji