Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    20. Ožujak 2015. 21:31

i blago vam se Ana na ricavin kosicama.

Ana76
    20. Ožujak 2015. 21:46

iska

i blago vam se Ana na ricavin kosicama.

Joooj suti,ja sam imala kao mala skroz loknice kao ona na nicku ako vidis,kasnije se izravnala ali nije bila tako guuusta jako,njoj se sada ravna,na dnu se rica jer je jako teska a sva je bila kao ovcica mala...ravno sat vremena ju susim a da ti ne pricam kakve joj sve preparate,maske,regeneratore stavljam a znam da nesmijem pa se baziram samo na vrhove,pa cetke posebne kupovala,ne vrijedi..takva kosa!A sisat,ni u ludilu!

• iska
    20. Ožujak 2015. 22:02

haha nagovori je da ona njima vice da su Minionsi..meni svi ti kinezi izgledaju minionsi.valjda si gledala s njom kako je gru ukrao mjesec

Ana76
    20. Ožujak 2015. 22:04

iska

haha nagovori je da ona njima vice da su Minionsi..meni svi ti kinezi izgledaju minionsi.valjda si gledala s njom kako je gru ukrao mjesec

hahaahaha bas tako izgledaju,da!
    Nego sta sam,evo upravo zavrsavamo Zlatokosu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI