Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    20. Ožujak 2015. 18:32

Cestitke Dvenas! Pravi momčić! 

• Loreen
    20. Ožujak 2015. 18:57

Dvenas isto ima malu mrcinu  Cestitam od srca!! I tako dug dečko ! 

Ana, ja sam sad šetala dva sata i onda trčala po stepenicama njih 160 i sad plačem jer me apsolutno ništa ne boli, ni leđa od šetanja... I idem sad čistit kuću jer ću u protivnom past u tešku depresiju... 

Naanaa2
    20. Ožujak 2015. 19:26

Lijep pozdrav svima!

Čitam vas već nekih tjedan dana. Nemojte me krivo shvatiti, ali vi cure ste kao neka sapunica, sa svim iščekivanjem "kad će, pa kad će"   Mi smo naspram vas još mrvice, tek u 13. tt, ali čitajući vas, kroz vaše postove pripremam se i ja na neki način na taj veliki porod (iako još imamo puno za "pretrčatI" do njega). 

Moram vam reći da vam se divim. Zaista iskreno vam se divim koliko imate snage, strpljenja, koliko uz sve to očekivanje i iščekivanje ne gubite smisao za humor i kako se takoreći zabavljate ovdje na forumu dok čekate. I kolika ste podrška jedna drugoj. Svaka vam čast i zbog toga vam skidam kapu! Sve vi ovdje redom ste carice!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.