Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iska
    20. Ožujak 2015. 19:45

A e tako nekako,al meni nije pukao vodenjak kmeeee...možda je kriva pjesma bila haha

Naanaa2
    20. Ožujak 2015. 19:59

Hvala iska.  Trudim se uživati, iako ima dana kada me pere paranoja je li sve u redu, hoće li sve biti u redu i koliko se radujem i iščekujem preglede toliko ih se i bojim, kakve će me vijesti dočekati. Iako je za sada sve u redu, ali strah je prisutan jer nam je prva beba i jako je željena. 

Loreen, mučnine su završile, bar one najgore. Mislila sam da nikad neće, ali izdurali smo. Tješila sam se time dok god je mučnina to je znak da je sve u redu. 

Dragana31
    20. Ožujak 2015. 20:09

Avvvv početka trudnoce kako mi je sad to slatko i lipo pa to iščekivanje. Naanaa nemoj da ti strahovi oduzimaju puno vrimena i živaca, samo polako dan za dan i sve ce bit u redu i ja sam bila u brigi i doslovce hodala po jajima do 32tt, a sad mi je zao šta nisam malo vise uživala a malo manje se brinula jer brzo to sve projde.

Tamy24
    To su ti lažnjaci, mene peru cili tjedan i nista 

Naanaa2
    20. Ožujak 2015. 20:24

Hvala vam cure na lijepim riječima. Puno mi to znači i smiruje me. Iako mi i muž govori isto što i vi, ali nije to isto čuti od trudnica koje su prošle iste strahove koji i mene trenutno muče i od njega. 

Ana76
    20. Ožujak 2015. 21:11

Evo ja sam bome bila vrijedna,pola s popisa sam obavila,kupala se,pojela ostatak ananasa,okupala malu,jeeedva joj pocesljala i osusila kosurinu do guzice...uzas,tako mi je tesko to postalo jer ima jaaako dugu,gustu i ricavu kosu na mamu svoju pa se to petlja,pa ju cupa,sat vremena se susimo!!Noge su mi sad ko balvani!!Neznam kako cu se jos na muza popet,to mi je bilo stvarno zadnji trik (oooo Boze) i moram ga veceras ispucati htio on ili ne,ne zanima me!!!Ja neznam kak vi to ali meni te akrobacije u ovom zadnjem mjesecu ne idu,nit sam bas imala volje!

Dragana31
    20. Ožujak 2015. 21:18

Ma ovaj forum je meni zakon, kroz čitavu trudnocu sam čitala razno razne članke , forume, iskustva od prije sto su žene pisale pa ona akcija prekinimosutnju sto me je totalno isprepadala i deprimirala, pa onda naravno čitaš i one price s tužnim završetkom i psiha ti proradi, a ovako skroz sam se sad usredotočila na ove naše price i tegobe u stvarnom vremenu s stvarnim ženama i puno mi je lijepse ovako. Lakše mi je kad znam da se sve borimo s sličnim tegobama, da je sve to normalno i da na kraju sve se to lijepo završi i da dobijemo svoje male smotuljke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.