Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    20. Ožujak 2015. 15:37

btw. ja sam dok sam danas čekala u bolnici vidjela jednu malu bebu na izlasku iz rodilišta. Isuse... samo što se nisam raspekmezila nasred hodnika...predivno, preslatko nešto...već sam zaboravila kako su mali i predivni... odmah sam zaboravila na svu paniku od poroda haha 

• tamy24
    20. Ožujak 2015. 15:39

evo cure javljam se i ja, opet. Ja onak svako malo svaki drugi dan heheh. sad tražim svoj post od 18.03. gdje sam vam se prvi put javila kad ono morala prolistati 17 stranica haha.

evo od toliko čitanja ne znam što da i pišem.

ugl. danas sam bila na pregledu i kaže ginko da neću još... iako ja nislim da hoću već do kraja ovog tjedna! otvorena 2 cm. i to je to! več par dana mi curka nekakva kao mokrača (ne znam dal bi to bila plodna ili ne) u utorak sam imala smečkasti iscjedak u 2 navrata nakon mokrenja.

dao mi je nekakvu tablicu da bilježim bebine udarce 3 puta na dan.

sad dok ležim i čitam vaše komnenbtare. kao da imam nekakve trudove. neugodne a lagane, kao kada započinje bol kada trebaš dobit mengu. dole u stomaku. ehehhe, nadam se da sam dobro objasnila. i sada ja te kao"" trudove zapisujem koliko traju i svakih koliko. ugl. traju po min. ma 2. i budu svakih, 17min, 15min,10,28,10,20,15min.... jel bi to bili lažni ili?

slobodno mi iskomentirajte post .... :)

i cure, sretno Vam na porodu!!!! rado vas je pratit al eto ja svaka par dana uletim kao padobranac.....

pozzzz

• tamy24
    20. Ožujak 2015. 15:43

eto i ja na lijevom boku, al bez housa jer mi se neda dignuti po daljenski. al je zato čoko-lada pored mene!

Ana76
    20. Ožujak 2015. 15:43

Jos jedna!!

• tamy24
    20. Ožujak 2015. 15:48

nisu bolni, al su neugodni. što točno znači pravilni ... ono 5 min, 5min, 5, 5 4,4,???

rekao je da je to sve ok. riječ je maloj količini dnevno možda 10 15 tak kapljica max.

radi tog curkanja, me prošli tjedan još poslao u bolnicu jer je sumnjao na smanj. plod. vode. provjerio na utz i poslao me. došla u bolnicu napravili test kristalizacije i rekli da vode ima koliko je i treba biti:) da je sve ok. to je bio prošli petak. tada bila ovorena 2 cm, danasd na pregledu isto toliko. ugl. to je to. termin mi je za 6 dana. al ja imam neki filing da će prije......

Ana76
    20. Ožujak 2015. 15:59

Nesto poput tvoga,kao menga..izdrzljivo,nista strasno!
    Pravi trud ti bar kod mene krene iz ledja (bol) nisko prema prednjem dijelu trbuha,trbuh se zgrci,drzi te 30-60 sekundi,pa pusti,ponavlja se svakih pol sata,pa se s vremenom razmak skracuje,i nikako ne prestaje sta god da radis a ove kontrakcije te hvataju,ali da se odes otusirati,prosetas uglavnom uvijek prestanu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.