Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    18. Ožujak 2015. 13:47

Jucer me doktorica upozorila da bi moglo biti malo iscjetka/sukrvice nakon pregleda, i tak je bilo, ali danas ujutro još uvijek tu i onda se pojavila i ta sluz za smećkastom sukrvicom... a baš sluzavo/šmrkavo

Can't stop the signal.

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 13:55

Meni je isto to rekla i krvarila sam cak i jutros ali nije vise bilo sluzavo jutros samo smećkasto ali jos ne staje... Ma nista mi vise nije neobicno.. Sutra mislim da ce me dobro raspečit tamo na pregledu sigurno....  

A Ana, ja imam fobije od sporih ljudi i inace na cesti kad se neko krece sporo... Nisam ja zapravo nuzno ni  zivcana nego ne mogu shvatit da neko radi sat vremena nesto sto moze u pet minuta :D

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 13:57

Upravo mi je iscurio sluzni cep!!! OStatak njega zapravo .. LALALALALA

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 13:58

IDEM pojest ( samo jedem ,bojim se da ne idem radjat gladna :D ) pa cu cekat plodnu da pukne ko kokica ako ikad misli puknut nikad ne znas....

Sara9
    18. Ožujak 2015. 14:20

ajme danas me boli donji dio leđa pa stane pa krene... nervira me šta mislim da nisu trudovi nego šugava probava koja mi sve poremeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.