Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    18. Ožujak 2015. 13:47

Jucer me doktorica upozorila da bi moglo biti malo iscjetka/sukrvice nakon pregleda, i tak je bilo, ali danas ujutro još uvijek tu i onda se pojavila i ta sluz za smećkastom sukrvicom... a baš sluzavo/šmrkavo

Ana76
    18. Ožujak 2015. 13:49

Dvenas

Jucer me doktorica upozorila da bi moglo biti malo iscjetka/sukrvice nakon pregleda, i tak je bilo, ali danas ujutro još uvijek tu i onda se pojavila i ta sluz za smećkastom sukrvicom… a baš sluzavo/šmrkavo

I meni moja isto rekla,al kod mene nista !Kod tebe to je taj cep krenuo,meni je moj ispao tjedan dana prije poroda al tjesim se jer sam negdje citala da drugorotkama moze cep izac ranije a i nemora pa se ajd na to bas i ne oslanjam!

Can't stop the signal.

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 13:55

Meni je isto to rekla i krvarila sam cak i jutros ali nije vise bilo sluzavo jutros samo smećkasto ali jos ne staje... Ma nista mi vise nije neobicno.. Sutra mislim da ce me dobro raspečit tamo na pregledu sigurno....  

A Ana, ja imam fobije od sporih ljudi i inace na cesti kad se neko krece sporo... Nisam ja zapravo nuzno ni  zivcana nego ne mogu shvatit da neko radi sat vremena nesto sto moze u pet minuta :D

Ana76
    18. Ožujak 2015. 14:00

Loreen

Meni je isto to rekla i krvarila sam cak i jutros ali nije vise bilo sluzavo jutros samo smećkasto ali jos ne staje… Ma nista mi vise nije neobicno.. Sutra mislim da ce me dobro raspečit tamo na pregledu sigurno….  

A Ana, ja imam fobije od sporih ljudi i inace na cesti kad se neko krece sporo… Nisam ja zapravo nuzno ni  zivcana nego ne mogu shvatit da neko radi sat vremena nesto sto moze u pet minuta :D

Upravo to,ja pizdim i kad se netko vuce autom ispred mene...ja ne kasnim nigdje al me samo zivcira to sto se on vuce a smije i moze brze!hahahhaa

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 13:57

Upravo mi je iscurio sluzni cep!!! OStatak njega zapravo .. LALALALALA

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 13:58

IDEM pojest ( samo jedem ,bojim se da ne idem radjat gladna :D ) pa cu cekat plodnu da pukne ko kokica ako ikad misli puknut nikad ne znas....

Sara9
    18. Ožujak 2015. 14:20

Loreen

IDEM pojest ( samo jedem ,bojim se da ne idem radjat gladna :D ) pa cu cekat plodnu da pukne ko kokica ako ikad misli puknut nikad ne znas….

toooooo, ajde barem neko kreće!

Sara9
    18. Ožujak 2015. 14:20

ajme danas me boli donji dio leđa pa stane pa krene... nervira me šta mislim da nisu trudovi nego šugava probava koja mi sve poremeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI