Jaooo...mene ti pozivi i poruke ubijaju, svaki dan isti ljudi i ista pitanja...dođe mi da ugasim mob
Cure,jeste vi vec kupile one tuferice i mrezice,octenisept i praskice za pupak za bebu?Ja prosli puta to nisam kupila pa je patronazna mm napisala sta sve treba i poslala ga u ljekarnu!E sad,ja otprilike znam sta treba al neznam ddal da sama kupujem ili da cekam nju opet?jeste vi sta kupile?
Meni moj dragi misli da cu ja rodit sutra , svaki put kad idem na pregled on misli da cu ja rodit. Ne kuzim zasto , kao kad si u bolnici onda ce ti odma puknut plodna voda
On bi najvise volio da oni mene prikopcaju na drip ,meni se cini , jer je njemu postalo prestresno čekat
Upravo sam si napravila listu za deložaciju;
1. Britney i Will.I.Am- Scream and shout
2. Salt-N-Pepa- Push it
3. Diana Ross- I'm coming out
4. YLvis- What does the fox say
I onda pocnem lagano vježbat i na kraju čučnjeve ko manijak...
Ništa se ne događa... Jedino mali isto pleše ali slušam na slušalice jer me strah da mali ne doživi šok od glasnoće.
Njemu pustim Chan Chan od Buena vista social club
Evo da se ja malo nadovezem uz ovaj razg. o urinu; bakterije su ti vjerojatno zbog same zenske anatomije, tj. smjestaju malih usana na kojima uvijek moze bit nekakva bakterija, a ovi proteini su ti moguci zbog koristenja vlaznih maramica dole ili (intimnog) sampona...
A mene spizdile ove kontracepcijske sto sam pila... Meni isto tako svakih 30 dana mislim ciklus ali prije toga dva mjeseca sam stala pit kontracepcijske koje sam pila par mjeseci i mozda se tu svasta poremetilo. Ko će znat kad su mi zapravo bili plodni dani... MOžda mi još ni nije termin haha
Tješimo se , tješimo
Sutra mi je plodna voda opet i opet će mi kopat nešto pa će me bolit i ić krv... Šmrc šmrc
A kad me vidi će joj se smrknut, ja mislim. Vajda mislila kako je velika beba da će to brže u mene ali nou nou...
Bojim se da ću bit previše u šoku kad krenem rađat da neću moć doć sebi da je krenulo i još ću i tremu imat... Najbolje kad se porod dogodi neplanirano ...
A ja spakirala za porod ; bananu, kroasan, corny od banane, krekere slane, vodu hahaha Ko da idem na robiju pa da ne umrem od gladi
Ja isto nezz kad sam imala plodne dane,jer sam imala i sa malom problema pri zacecu,tri godine ju cekali zbog polic.jajnika,nakon terapija sam ju rodila!Sad smo 6 mj.pokusavali a godinu dana nisam isla dr,pa kad nikako nisam ostajala trudna,osla opet privatno vidjet sta je,dr kaze opet polic.jajnici,nateceno sve,trebate dobiti,cekamo mengu pa terapija!Nakraju ja mengu nisam docekala jer sam vec bila trudna tri tjedna a on to nije ni mogao vidjeti,hehehe
Ei a di nam je Iska??? Ja se vise pogubila od silnih novih al nema mi Zadranke!
Sortiraj odgovore
Najstariji