Joj e,mene tako pece sve dolje od tih vaginaleta...te nisam nikada stavljala!A neznam ni zasto mi ih je dala,samo sam imala pojacan iscjedak,nije imao neki miris pa da su bakterije ili gljivice!Necu ih ja vise ni stavljati dok ne vidim sa njom,bas me pece cijelo vrijeme
Sad sam napokon legla,premorila sam se a planiram jos i setnju duzu predvecer a mali se rita ko blesav!Nadam se da cu uspjeti barem malo odspavati!
Ana ja cijelo vrijeme imam iscjedak i doktor mi je to i napisao u nalazu, ali isto me ništa ne boli i nema miris i koliko se sjećam da sam tako imala i u prošlim trudnoćama i ništa nisam koristila. Uostalom svugdje piše da trudnice imaju pojačano lučenje sluzi na sve strane. A meni je baš zanimljivo pratit vaše simptome. Jedva čekam da i ja tu pišem svoje simptome. Mislim da ću ja ispratit u rodilište sve prije mene sa proljetnih beba. A ti i Loreen samo što niste. Ja sam taj dan kad su trudovi počeli cijeli dan skakala na lopti. I nijednom nisam primjetila sluzni čep već me počne bolit u leđima i kao menstrualni bolovi i onda nakon dosta sati mi pukne vodenjak i onda krenu pravi trudovi. I zanimljivo je što sam obje kćeri rađala u noći punog mjeseca. Uglavnom i tebi Ana sretno i Loreen i baš je napeto trenutno to iščekivanje!
Cure imam pitanje..nezz dal se koja od vas susrela s tim...
Dakle prije 4 tjedna na pregledu kod mojeg doktora sestra mi s nekim trakicama testirala mokraću i pokazalo joj je da imam malo više krvi..poslao me radit sediment urina u laboratoriju i piše da ima bakterija..nakon toga sam radila urinokulturu al nalaz je sterilno..danas ista stvar previše krvi u mokraći ali ovaj put i bjelančevina..sad me doktor opet šalje radit sediment urina to sam naručena idući tjedan kad ću radit i ogtt..
Jel koja od vas zna kaj bi to moglo biti???
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Ne znam... Ako si radila urinokulturu( 3 dana nosila mokracu da izoliraju bakteriju) ne znaci datebakterije nema nego da se nije dovoljno ,,nakotila,, ja sam radila urinokulturu svaki mjesec na svoju ruku jer moj dr mi je samo jednom radio to s trakicom. Drugi dr. kod kojeg sam presla svaki put i naravno da treba svaki put...
Inace ja u mokraci kad dobijem nalaz uvik imam PUNO ili DOSTA bakterija.. Otkad znam za sebe.. A pijem masu vode i brusnice.. Jednostavno sam sva neka bakterijska :)
Neznam šta bi to mogli bit meni je sve bilo u redu i trakice i urinokultura ali koliko sam skuzila te bjelančevine u urinu nemaju veze s bakterijama već s radom bubrega. Navodno ako ih imaš bubrezi ne filtriraju krv kako treba i uz to ako imaš visoki tlak to je indikator za razvoj trudničkog šećera i preklempsije. Ali ne da te plašim to je meni objasnila sestra kod ginica kad sam je pitala čemu služe te trakice, ali posto je sve bilo ok nisam isla u detaljnije ispitivanje.
Na idućem pregledu ga pitaj i neka ti lipo odgovori pa da si mirna
Pardon ne da ne filtriraju krv kako treba već urin jer bubrezi bi morali Vratit bjelančevine natrag u krvotok tako nesto mi je sestra objasnila.
Ja sam imala upalu bubrega davno ali zbog e.coli tako da se samo sjecam da sam pila neki antibiotik 4 mjeseca i morala pit minimalno 3 litre vode dnevno taj period. I otad sam stalno žedna.
Ovako, ja sam sad zvala rodiliste da pitam moram li doc ako nemam trudove a sluzni čep mi je ispao i krvav je ona je rekla; Dušo dodite kad mislite da je to to. A citam ode da sluzni cep ne smije biti krvav(??) meni je krvav ali od pregleda jucer je sukrvica pa rekoh da pitat cisto da sam mirna... I sad sam kao mirna. Mislim da imam neke blage trudice koje bi ovim tempom mogla trpit deset dana jer ne bole nego su samo malo neugodni ali me nervira sto mi je sve nekako fokusirano na bol u lijevoj strani. U lijevoj strani me boli ovulacija i menga isto i kad sam zatrudnila me bolilo na lijevoj strani i ocito sad.
Bolje da boli na jednoj strani nego svugdi valjda haha iako ce i to uskoro ako se nastave trudovi.
Pocela sam se trest kao da mi je zima. Mislim da sam malo nervozna. Meni NIKAD nije bilo zima otkad sam zatrudnila. Nesto se desava kako god....
Sortiraj odgovore
Najstariji