Prva_bebo, kako ces minjat nick kad budes imala drugu bebu :) DOBRODOSLA!
Dva tjedna mogu postat i 4 haha... Tako to kod nas ide, iako zadnje dvije ,,nove,, su rodile kad su se javile tu u grupu hihihi Zato, budu na oprezu danas
Evo stalo bolit, jupiii, mrrrvicu mi je bolje :D
Idem jest, jbt trajala bol i nelagoda skoro 3 sata...
Prva beba dobrodošla.
Loreen, draga puna si hormona, točno znam kako se osjećaš. Kad rodiš imati ćeš bujicu novih hormona, nećeš za ničim žaliti jer ćeš uživati u bebici, a na kavicu ćete ići skupa i uživati na suncu.
Prati bolove i nazovi dr. ako nisi sigurna što se događa a ne smiri se.
Jel bude zena pred porod puna energije? Citam da vecina da... a ja se idem natjerat jos odspavat dok mogu jer ako me uhvati ovakvu ne bi si bila u koži :)
Loreen samo hrabro :D držim fige da sve što dolazi bude lakše od izdržljivog
neki dan mi je muž pričao kako je njegova kolegica kad je išla rodit paničarila. trudovi na dvi minute, a ona kaže "čekaj da pogledam plodove zemlje do kraja" hahahaha
Aleksandra, mi ćemo onda skupa iščekivati. Loreen, nisam razmišljala o tome, moj trudnički mozak ne radi baš
Ajde vise se porodi,napetija mi tvoja trudnoca od moje...al po mogucnosti gledaj da budes online dok god mozes da te i mi pratimo!Ovo s ledjima ja vjerujem da ti je pocelo...samo malo ukrivo!hahahaha!
Meni i dalje nista,malo neka boluckanja u trbuhu i stvrdnuo se na par sekundi...ma ja to vise ni ne registriram!Kad krene nesto konkretno,onda je to to!
Sortiraj odgovore
Najstariji