Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    18. Ožujak 2015. 08:59

Prva_bebo, kako ces minjat nick kad budes imala drugu bebu :) DOBRODOSLA!

Dva tjedna mogu postat i 4 haha... Tako to kod nas ide, iako zadnje dvije ,,nove,, su rodile kad su se javile tu u grupu hihihi Zato, budu na oprezu danas 

Evo stalo bolit, jupiii, mrrrvicu mi je bolje  :D
    Idem jest, jbt trajala bol i nelagoda skoro 3 sata...

• lelox
    18. Ožujak 2015. 09:03

Prva beba dobrodošla.
    Loreen, draga puna si hormona, točno znam kako se osjećaš. Kad rodiš imati ćeš bujicu novih hormona, nećeš za ničim žaliti jer ćeš uživati u bebici, a na kavicu ćete ići skupa i uživati na suncu.
    Prati bolove i nazovi dr. ako nisi sigurna što se događa a ne smiri se.

• Loreen
    18. Ožujak 2015. 09:08

Jel bude zena pred porod puna energije? Citam da vecina da... a ja se idem natjerat jos odspavat dok mogu jer ako me uhvati ovakvu ne bi si bila u koži :)

phived
    18. Ožujak 2015. 09:13

Loreen samo hrabro :D držim fige da sve što dolazi bude lakše od izdržljivog 

neki dan mi je muž pričao kako je njegova kolegica kad je išla rodit paničarila. trudovi na dvi minute, a ona kaže "čekaj da pogledam plodove zemlje do kraja" hahahaha

• prva_beba
    18. Ožujak 2015. 09:21

Aleksandra, mi ćemo onda skupa iščekivati. Loreen, nisam razmišljala o tome, moj trudnički mozak ne radi baš 

Ana76
    18. Ožujak 2015. 09:26

Ajde vise se porodi,napetija mi tvoja trudnoca od moje...al po mogucnosti gledaj da budes online dok god mozes da te i mi pratimo!Ovo s ledjima ja vjerujem da ti je pocelo...samo malo ukrivo!hahahaha!
    Meni i dalje nista,malo neka boluckanja u trbuhu i stvrdnuo se na par sekundi...ma ja to vise ni ne registriram!Kad krene nesto konkretno,onda je to to!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.