Ko ce vise znat sta znace ta boluckanja...
Mene je popodne pocelo boliti kao pred mengu, i to uglavnom na lijevoj strani pa se pocelo siriti po trbuhu. Medjutim, stalo je, a i nije bilo bas nesto bolno. To je valjda bilo nesto bezveze...
A dobro si i izdrzala!Ja mislim da sam ja sa nekih 34tt vec krenula svaki ili svaki drugi tjedan na uzv!Kod mene je to malo puno ali ja sam opet bila mirnija,sad mi je jednom tjedno uzv vec tri-cetiri tjedna!Bio u petak zadnji,nadam se sutra opet!
Meni sad ko Lorren dolje pritisak na debelo crijevo,moram kakati a nemogu,uff sto mrzim to!
Ma njemu se pokvarila aparat pa nije ni moga radit uvz, a meni nekako nije bija problem jer vidim da stomak raste beba se uredno javlja i tako, jedino me sad strah kolika je beba čisto da znam.
evo ja brojim još 9 dana do poroda. s naglaskom da je jučer bio u dva navrata nakon mokrenja kao neki smečkasti iscjedak. tak da ja mislim da bi moglo i prije biti :)
Dobrodosla i ugodno cekanje sa nama cekalicama!
Ja ipak usojela kakati(nisam zaglavila ko Loreen),otusirala se fino,depilirala,i onda se jos pol sata namakala u kadi uzivajuci u milozvucnoj tisini koju bi tu i tamo narusilo pjevusenje ili vriska moje djevojcice iz boravka i mislim si kako su mi ovo zadnji dani mira i tisine koju sam nakon pet godina jedva uspostavila i ja umjesto da zelim da sto duze traju,ja jedva cekam da zavrse,pa si onda mislim da ja nisam normalna kad tak razmisljam i eto...divno opustanje u kadi uglavnom...
Mislim da smo sve vec "lude" od iscekivanja, priprema, gnijezdjenja, setanja... Hahaha Ja ne mogu docekat da je vidim, a opet strah me poroda... Jedino cemu se ne veselim su svi silni ljudi koji nam zele sto vise pomoci, a ja zelim samo mir u pocetku.. Znam da sam vjerojatno luda, ali eto...
Ana, ja sam kakala, molim lijepo i to popodne hahaha pojela sam kiwi i vrući čaj i da vidiš kako sam letila
A sve mi je stalo. Trudovi na nuli! Jos sam ja sve pripremila sutra za ostanak u bolnici ako mi rece da ostanem but nothing izgleda....
I tako.. i dalje sam trudna i bez trudova ... E moj zivote... Beba se mice ali isto jedva cekam sutra na pregled da kaze da je sve ok jer sad sam vec u panici da mu nesto ne bude vec je velik i pečen i spreman za izlazak iz pećnice :) Da ne pregori
Hahaha Loreen,i tvoj je pecen?
Ma sorry,nisi prijavila kakanje pa ja mislila da i nisi!Hahaha...stvarno smo vec pukle totalno,ja sam danas uz sav posao koji sam si nasla imala tri duuuga poziva,pa sam pola dana klafrala na mobu i prosao mi dan nekako brzo za razliku od drugih...a uz sve to jos par poruka,jesam li jos citava,jesam ja to jos kuci i kad mislim roditi,jel beba dobro..kad misli van...i tako...
A nedaj Boze mamu da nazovem,odmah se dere u slusalicu...aaaa jesi rodilaaa???ufff...muka mi je
Sortiraj odgovore
Najstariji